Ξέσπασε ο Σωφρόνης: Δεν ξέρω τι έγινε στις 35 μέρες που έλειπα αλλά θα κοπεί

Απογοητευμένος από την ήττα που δέχθηκε η ομάδα του στο ντέρμπι της Λεμεσού ήταν ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος στάθηκε στις μέρες απουσίας του από την ομάδα. 

Αναλυτικά:

«Να δώσω τα συγχαρητήριά στην ΑΕΛ για τη νίκη της. Αυτό που συμβαίνει σε εμάς είναι απίστευτο. Όπως και με τον Εθνικό έτσι και σήμερα. Αυτό που είδα με την επιστροφή μου δεν είναι αυτό που περίμενα, το λέω και το νιώθω. Δεν είναι άλλοι όμως από εμάς που πρέπει να το αλλάξουμε. 35 ημέρες έγιναν πάρα πολλά. Θα προσπαθήσω να τα διορθώσω μέχρι το καλοκαίρι αν είμαστε καλά από το Θεό. Η ομάδα δεν είναι αυτή που είχα τα προηγούμενα χρόνια και που θαύμαζε όλος ο κόσμος. Το τι έγινε στις 35 μέρες απουσίας μου, δεν ξέρω, και γι’ αυτό τους ενημέρωσα τους ποδοσφαιριστές πως δεν είναι κανείς άλλος εκτός από εμάς που θα βρει τους στόχους. Σίγουρα δεν με ικανοποιεί έμενα ούτε τους τους παίκτες αυτή η εμφάνιση. Ο Απόλλωνας δεν έχει κανένα ανάγκη γι’ αυτό η ομάδα θα βρει τον τρόπο της με κάποιες σωστές αποφάσεις από όλους, στο ψυχολογικό κομμάτι που θέλει πολύ δουλεία. Ποτέ δεν είχα ποδοσφαιριστές να διώχνουν μπάλες. Σίγουρα η ευθύνη βαραίνει τον προπονητή αλλά αυτή τη στιγμή, λέω την αλήθεια ότι δεν βρήκα αυτά που άφησα τις προηγούμενες 35 μέρες.

Οι ομάδες δεν έχουν στόχους, παλεύουν κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Αν μια ομάδα δεν πάει καλά, επειδή ήρθαν μερικά αρνητικά αποτελέσματα δεν σημαίνει κάτι. Το όνομα της ομάδας είναι εκεί.

Αν έχει κάτι στα αποδυτήρια θα κοπεί από εμένα άμεσα στα αποδυτήρια. Ο κόσμος δεν παίζει μπάλα αλλά θέλει να βλέπει μια ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.

Ο Πέτρος είναι ένα κομμάτι της διοίκησης, είναι υπόχρεος κάθε προπονητής και ποδοσφαιριστές, αν παρθεί η απόφαση από την ομάδα. Εγώ με τον Πέτρο δεν έχω κάτι, αλλά από τη στιγμή που παίρνει αποφάσεις η διοίκηση είναι άλλο κομμάτι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές