Βροχή τα γκολ στην Αρένα και συμβιβασμός στην ματσάρα της χρονιάς

Ένα εκπληκτικό παιχνίδι γεμάτο ανατροπές και συγκινήσεις έγινε στην Αρένα σήμερα το απόγευμα. ΑΕΚ και Ένωση Νέων Παραλιμνίου, πρόσφεραν γκολ και θέαμα σε ένα παιχνίδι που είχε στο σύνολο οκτώ τέρματα.
 
Η ΑΕΚ, κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Φιόλιτς να ανοίγει το σκορ στο 22' της αναμέτρησης. Η Ένωση, κατάφερε όχι μόνο να φέρει το ματς στα ίσα αλλά και να βρεθεί μπροστά στο σκορ με 1-3 στο ημίχρονο.
 
Στην επανάληψη, η ΑΕΚ μπήκε δυνατά και με χατ-τρικ του Τρισκόφσκι κατράφερε να γυρίσει το παιχνίδι τούμπα και να προηγείται με 4-3. Η Ένωση από την πλευρά της, δεν τα έβαλε κάτω και με τον Ρουσιά να τιμωρεί την παλιά του ομάδα, σκόραρε για την Ένωση στο τελικό 4-4.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το πέναλτι που λανθασμένα δόθηκε στην Αρένα για την ΑΕΚ
 
Α’ ημίχρονο

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις έντονες καιρικές συνθήκες να επηρεάζουν τους 22 ποδοσφαιριστές, αλλά και τις προσπάθειες τους. Η Ένωση, ξύπνησε μετά και το τέρμα που δέχτηκε από τον Φιόλιτς και με ένα εκπληκτικό 20λεπτο κατάφερε όχι μόνο να φέρει το ματς στα ίσα αλλά και να πάρει αέρα δυο τερμάτων.Η ΑΕΚ, ήταν η ομάδα που απείλησε για πρώτη φορά στην αναμέτρηση. Συγκεκριμένα στο 4’ της αναμέτρησης, ο Τέτε βρήκε την δυνατότητα να κάνει διπλό γέμισμα στην περιοχή αλλά ο Ισπανός, δεν εκμεταλλεύτηκε καμία από τις δυο περιπτώσεις. Η Ένωση απάντησε στο 7’ με τον Θοδώρου να βγαίνει στη πλάτη της άμυνας και να κερδίζει στο ένας εναντίων ενός τον Τόνιο.
 
Ο Τάντι που ακολούθησε την φάση, έδιωξε την μπάλα πριν αυτή περάσει χωρίς αντίσταση στην εστία της ομάδας του. Στο 21’ η Ένωση κατάφερε να σκοράρει με τον Αγγελή, να σημειώνεται σε θέση οφ σαιντ από τον Κωνσταντίνο Φελλά. Η ΑΕΚ, βγήκε στην αντεπίθεση στην αμέσως επόμενη φάση, με τον Γιάννου να δίνει στον Φιόλιτς να που ήρθε σαν τρένο και με υποδειγματικό πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Η αντίδραση από την Ένωση ήταν κάτι περισσότερο από άμεση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η τιμωρία του Ρουσιά στην πρώην ομάδα του
 
Ο Ριέρα στο 24’, έκανε το γύρισμα στην πειροχή, με τον Αγιρί να φέρνει το ματς στα ίσα με κεφαλιά. Η ομάδα του Σιβιέρο κατάφερε να φέρει το ματς τούμπα. Συγκεκριμένα, στο 33’ ο Αγιρί έκανε το γύρισμα στην περιοχή, με την άμυνα της ΑΕΚ να ολιγωρεί και τον Θεοδώρου να βάζει την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Η Ένωση, μάλιστα θα μπορούσε να φτάσει και σε τρίτο τέρμα εάν ο Αγιρί έβρισκε στόχο. Η μπάλα έφτασε στον άσσο της ομάδας του Παραλιμνιού, που πλάσαρε τον Τόνιο με την μπάλα να κοντράρει και να απομακρύνεται.
 
Η Ένωση, κατάφερε να σκοράρει και τρίτο τέρμα που ήταν πραγματικά ένα από τα καλύτερα της βραδιάς. Μετά από τραγικά λάθη στην άμυνα της ΑΕΚ, ο Βαλλιάνος με ένα σουτ κεραυνό νίκησε τον Τόνιο για να διαμορφώσει το 1-3, όπου ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Η ομάδα του Παραλιμνιού, μπήκε στο παιχνίδι με πολύ διαφορετική φιλοσοφία χωρίς να κλειστεί στο δικό της μισό. Ο Αργεντινός τεχνικός της Ένωσης, δικαιώθηκε στο έπακρο γι’ αυτή την επιλογή του αφού η ομάδα του ήταν μπροστά στο σκορ με 1-3.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Η ολική ανατροπή της ΑΕΚ στην Αρένα

Β’ ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ΑΕΚ αλλά και για το θέαμα που θα ακολουθούσε στη συνέχεια. Ο Τρισκόφσκι, στο 47’ κατάφερε να μειώσει άμεσα και να βάλει ξανά την ομάδα του σε τροχιά διεκδίκησης. Ο αρχηγός της ΑΕΚ, βρήκε το χώρο και με όμορφο πλασέ νίκησε τον Κλέιμαν για το 2-3.
 
Σε ένα παιχνίδι με εκπληκτικό ρυθμό η ΑΕΚ, κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα. Στο 54΄ ο Μαϊσουράντζε ανέτρεψε τον Κάσες στην περιοχή με τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει αμέσως την παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τρισκόφκσι που με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έφερε το ματς στα ίσα. Η ΑΕΚ, που δεν είπε την τελευταία της λέξη, κέρδισε και δεύτερο πέναλτι. Ο Αμπαρτζουμιάν, βρήκε τον Γιάννου πρόσωπο με τον διαιτητή να δίνει νέο πέναλτι για την ομάδα της Λάρνακας.
 
Ο Τρισκόφσκι, που είναι ο μόνιμος εκτελεστής των πέναλτι στην ΑΕΚ,  έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Η Ένωση, δεν τα παράτησε και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Βαρέλα, εκτέλεσε το κόρνερ που κέρδισε η ομάδα του στο 73’ με τον Ρουσιά να τιμωρεί την παλιά του ομάδα και να φέρνει το ματς στα ίσα. Στο 76’ ο Φακούντο, δέχτηκε την κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Το γκολ της χρονιάς από τον Βαλλιάνο στην Αρένα
 
Η ομάδα του Παραλιμνιού, κατάφερε να σκοράρει και πέμπτο τέρμα αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε τον Βαρέλα σε θέση οφ-σαιντ. Ο Θεοδώρου, έφτασε κοντά στο να πετύχει ένα εκπληκτικό γκολ με τον Τόνιο να του στερεί. Ο Κύπριος επιθετικός, βρήκε τον χώρο πιάνοντας ένα εκπληκτικό σουτ με τον Τόνιο να ακουμπά την μπάλα με τα ακροδάχτυλα του και να την απομακρύνει σε κόρνερ.
 
 
Ενδεκάδες:

ΑΕΚ: Τόνιο, Θάντι (Ιωάννου 46’), Τρισκόφσκι, Τέτε (Ακοράν 85’), Φιόλιτς, Γκαρσία, Γκονζάλεζ, Σάστρε, Ρουίζ, Κάσες, Γιάννου

ΕΝΠ: Κλέιμαν, Μιτρέφσκι, Αγγελή, Θεοδώρου Ουντότζι (Κάρλος 80’), Χαμπαρτζουμιάν, Σπόλιαριτς, Αγκίρι (Βαρέλα 58΄), Ορτέγκα, Βαλλιάνος, Μαϊσουράτζε(Μαϊσουράντζε 67’)

Σκόρερς: Φιόλιτς 22’, Τρισκόφσκι 46', 55', 65 / Αγκιρί 24', Θεοδώρου 33', Βαλλιάνος 42', Ρουσιάς 73'

Κίτρινες: Φακούντο (3η)/ Μαϊσουράντζε, Βαλλιάνος, Ριέρα

Κόκκινες: Φακούντο / -

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Φελλάς
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

BINTEO: Η εντυπωσιακή υποδοχή της αποστολής του ΑΠΟΕΛ από τον κόσμο στον εξώστη
BINTEO: Ο κακός-χαμός στο οίκημα του ΑΠΟΕΛ, βουλιάζει η Λευκωσία από τα πανηγύρια
Σα Πίντο: Είμαι γεννημένος νικητής, να χαρούμε απόψε και βλέπουμε για το αύριο
Τέλος εποχής για Κρέσπο-Τιμήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Εφραίμ-Το συγκινητικό αντίο
Περήφανος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Κβιλιτάια-Η αναφορά στο μέλλον του
BINTEO: H στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ σηκώνει στον ουρανό το 29ο πρωτάθλημα και φλέγεται το ΓΣΠ
Έστειλε ηχηρό μήνυμα ο Πετρίδης-«Ήταν η χειρότερη μου χρονιά στο να επιλύω καθημερινά προβλήματα»
Πάρτι στα αποδυτήρια του ΑΠΟΕΛ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος
Το πανό με καρφιά που ανέβασαν οι πορτοκαλί αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος (pic)