Η... εξάστερη Ανόρθωση διέλυσε τη Δόξα με οδηγό τον Ράγιο

Επιβλητική και άνετη νίκη για την Ανόρθωση στο Μακάρειο στάδιο, αφού συνέτριψε την Δόξα με 6-0, σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.
 
Η ομάδα της Αμμοχώστου έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, πραγματοποιώντας την καλύτερη της φετινή εμφάνιση, με τον Ρούμπεν Ράγιο για ακόμα ένα παιχνίδι να είναι παντού και να μοιράζει γκολ.
 
Α’ Μέρος
 
Φάουλ για την Ανόρθωση σε καλό σημείο έξω από την περιοχή, μόλις στο δεύτερο λεπτό, ωστόσο πέρασε ανεκμετάλλευτο.
Μόλις στο 10’ ο Ρούμπεν Ράγιο, ανοίγει το σκορ. Ο Κατσαράβα γύρισε τη μπάλα πίσω στον Ισπανό μέσα στην περιοχή της Δόξας, και αυτός με υποδειγματικό πλασέ άνοιξε το σκορ.
 
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα, ήρθε στο 15’ ευκαιρία με τον Καρλάο να πιάνει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή της Ανόρθωση, ωστόσο η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Λόρια.
 
Μεγάλη ευκαιρία για την Ανόρθωση, στο 25’, μετά από σέντρα του Μανθάτη ο Κατσαράβα νίκησε τους αμυντικούς της Δόξας στον αέρα, κάνοντας την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστία της Δόξας.
 
Το 0-2 για την Κυρία ήρθε στο 36’, μετά από σέντρα του Ράγιο ο Κατσαράβα έκανε την κεφαλιά, ενώ η μπάλα βρήκε τον Ντούριτς, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Ο αφηνιασμένος Ράγιο σέρβιρε, ο Κατσαράβα κέρασε τη Δόξα
Β’ Μέρος
Στο 51’ ο Σίλντενφελντ πήγε να διώξει λίγο έξω από την περιοχή της Κυρίας, ωστόσο η μπάλα χτύπησε στον Ασαμόα και πήρε πορεία προς την εστία της Δόξας. Ο Λόρια ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε.
 
Ο Ρούμπεν Ράγιο έδωσε την κάθετη πάσα στον Κατσαράβα μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, με το φορ της Κυρίας να κάνει το πλασέ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο 53’.
 
Άλλη μια ασιστ από τον Ρούμπεν Ράγιο, ο οποίος ήταν εξαιρετικός, έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Σίλντενφελντ να πιάνει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή της Δόξας και να κάνει το 0-4. 
 
Στο 79' ο Ντουασβίλι με ένα κεραυνό έξω από τη μεγάλη περιοχή της Δόξας έκανε το 0-5. Στο 86' ο Ντούριτς στην μικρή περιοχή έκανε το πλασέ, κάνοντας έτσι το 6-0 για την ομάδα της Αμμοχώστου.
 
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων
 
Δόξα (Ματθαίος Πιππίας): Γκρεμλς, Μέσκα, Μουχτάρης, Ντερβίτ, Αλεξάνδρου, Μπόλιεβιτς, Φιντέλις, Λουίς Κάρλος, Καρλίτος, Ασαμόα, Καρλάο (46′ Ίταλο).

Ανόρθωση (Τιμούρ Κετσπάγια): Λόρια, Γκαλίτσιος, Βργκοτς, Σίλντενφελντ, Σελίν (57′ Νταουσβίλι), Αρτυματάς, Μαργκάσα, Ράγιος (75′ Βασιλακάκης), Μανθάτης (66′ Ιωάννου), Ντούρις, Κατσαράβα.

Σκόρερ: 10′ Ράγιος, 36′ 86′ Ντούρις, 53′ Κατσαράβα, 58′ Σίλντενφελντ, 79′ Νταουσβίλι

Κίτρινες: Μέσκα, Λουίς Κάρλος

Αποβολές:

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε