Ξεσπαθώνει ο Στρατής και τα βάζει με διαιτησία και Primetel

Επανέρχεται ο Κώστας Στρατής και πυροβολεί όπου βρει. Με νέα του ανάρτηση ο πρώην αντιπρόεδρος της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου τα βάζει για ακόμη μια φορά με τον διαιτητή της αναμέτρησης, την primetel, κλείνοντας πως θα η Ένωση σκέφτεται για αποχώρηση από το πρωτάθλημα.
 
Ο λόγος που φωνάζουν στο Παραλίμνι για ακόμη μια φορά είναι τα διαιτητικά λάθη που έγιναν στον αγώνα με την ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πυροβολεί τη διαιτησία με ειρωνικά συγχαρητήρια ο Στρατής
 
Αναλυτικά η ανάρτηση του: 
 
20+ ώρες μετά τη σφαγή του εκ Σωτήρας διαιτητή Φελλά και των συνεργών του, αλλά παραμένουμε στην ίδια άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα, ότι ο Σύνδεσμος Κορακίων Κύπρου έχει αποφασίσει. Η Ένωση πρέπει να πάει το συντομότερο στη Β' Κατηγορία. 6 στα 7 παιχνίδια, η αντιμετώπιση ήταν τουλάχιστον αισχρή.
Στο δια ταύτα όμως. Μπορούμε να κάνουμε κάτι? Μπορούμε να αντιδράσουμε? Μπορούμε να τα βάλουμε με τη μαφία των διαιτητών?
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εδώ εστιάζονται τα παράπονα της ΕΝΠ από το παιχνίδι στην Αρένα

Αποδείξαμε φωνάζοντας (δυστυχώς), ότι σε όλα τα παιχνίδια φωνάζουμε για την ομάδα μας και μόνον. Δεν τα έχουμε με καμιά ομάδα, παρά μόνον με αυτούς που σφυρίζουν.

Θέλουμε δίκαιη αντιμετώπιση από τη διαιτησία αλλά και από φίλους αθλητικογράφους, που πρέπει να παίρνουν θέση στην αδικία. Η πολιτική της "πάπιας" δεν βοηθά καθόλου το ποδόσφαιρο μας. Η προσπάθεια διαμοιρασμού λαθών που συνηθίζεται, μόνο τους ένοχους βοηθά. Είναι με έκπληξη που άκουσα, πως έγινε η περιγραφή από το συνδρομητικό κανάλι της Primetel.
 
Δεν γίνονταν επαναληπτικές προβολές στίς δικές μας φάσεις, ενώ στο γκολ που πετύχαμε προσπαθούσαν με γραμμές να βρουν κάτι, χωρίς όμως επιτυχία. Έστειλαν τα στιγμιότυπα στα κανάλια, με τις φάσεις από οπτική γωνιά που δεν είναι ξεκάθαρες ενώ είχαν τις σωστές.

Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει λύση. Άκουσα στο Παραλίμνι να φωνάζουν για αποχώρηση από το πρωτάθλημα ή καταγγελία του στην Ευρώπη. Δεν ξέρω, δεν απαντώ...Είμαι όμως σίγουρος ότι στο επόμενο μας παιχνίδι πρέπει να είμαστε εκεί. Αντιλαμβάνομαι την απαξίωση, αλλά ίσως αυτή να είναι η επιδίωξη των ηθικών αυτουργών. Να μας τελειώσουν μια ώρα γρηγορότερα..
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια