Ο... διπλοθεσίτης Χριστάκης, η εμπιστοσύνη Κίρζη και το τέλος Κονναφή

Πορεία αντεπίθεσης επιχειρούν να χαράξουν στον Απόλλωνα μετά την απομάκρυνση του Πέτρου Κονναφή από τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Το βεβαρημένο κλίμα στο στρατόπεδο των κυανολεύκων σε συνδυασμό με τα κακά αποτελέσματα της ομάδας, οδήγησε τον πρώην ποδοσφαιριστή στην έξοδό του από το Κολόσσι.

Αναμφισβήτητα στον Πέτρο Κονναφή μπορούν να πιστωθούν αρκετές μεταγραφικές επιτυχίες των τελευταίων χρόνων. Τις δύο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους όμως έγιναν αρκετά λάθη με την ευθύνη να βαραίνει και επίσημα και ανεπίσημα τον ίδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι φουρτούνες στον Απόλλωνα, η παραδοχή για αδιέξοδο και οι ευθύνες

Ως γνωστόν, οι κυανόλευκοι δεν λειτουργούσαν με το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή. Ωστόσο αποτελεί γεγονός πως ο Νίκος Κίρζης στα χρόνια της δεύτερης θητείας του στον Απόλλωνα συμβουλευόταν-συνεργαζόταν πλήρως με τον Πέτρο Κονναφή ο οποίος εκτελούσε κακά τα ψέματα χρέη σκιώδους τεχνικού διευθυντή.

Η τελευταία φορά που επιχειρήθηκε κάτι τέτοιο ήταν επί εποχής Χριστάκη Χριστοφόρου, με τον πρώην προπονητή των κυανολεύκων να προορίζεται ως τεχνικός διευθυντής, ωστόσο να έχει ουσιαστικά διπλό ρόλο παραμένοντας στην ομάδα ως προπονητής.

Ο διοικητικός ηγέτης των γαλάζιων επέτρεψε στον Κύπριο κόουτς να στήσει την ομάδα όπως ο ίδιος ήθελε αφού επιβραβεύτηκε για την πολύ καλή πορεία του Απόλλωνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η μοιραία απόφαση Κονναφή που έφερε το τέλος του στον Απόλλωνα

Μετά τη θητεία του Πέτρου Κονναφή, ο Απόλλωνας επιστρέφει στο μοντέλο χωρίς τεχνικό διευθυντή, εγείρεται όμως το ερώτημα αν ο Κονναφής θα συνεχίσει να συνεργάζεται ή να συμβουλεύει τον πρόεδρο του συλλόγου της Λεμεσού για τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η λαϊκή απαίτηση του κόσμου των κυανολεύκων (σ.σ. απομάκρυνση Κονναφή), έγινε πράξη με τη λεμεσιανή ομάδα να καλείται να γυρίσει σελίδα, προτού αποκλίνει ακόμη περισσότερο από τους στόχους της φετινής σεζόν.

Δειτε Επισης

Αναχωρεί για Σερβία η Πάφος, σφραγίζει την πρόκριση και εξασφαλίζει ομίλους
«Η δουλειά μας δεν είναι να παίζουμε μόνο ποδόσφαιρο, μας κατηγορούσαν ότι δεν είχαμε Κύπριους»
Συμφωνεί με την FIFPRO ο Νεοφυτίδης-«Η FIFA βάζει πάνω από όλα το κέρδος»
Κατάλογος επικίνδυνων αντικειμένων στα γήπεδα-Ανάμεσα τους γυάλινα ποτήρια, εργαλεία και πανό με υβριστικά συνθήματα
Φουλάρουν για τις ρεβάνς οι κυπριακές ομάδες-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Το μήνυμα Γκόμεθ μετά το τέλος της προετοιμασίας-«Να γίνουμε αδίστακτη ομάδα»
Ενώθηκαν ΑΕΛίστες και Απολλωνίστες για τους πυρόπληκτους-Βοήθησαν σε καθαρισμούς στο Βουνί
ΒΙΝΤΕΟ: Το φοβερό γκολ του Κατελάρη στο τελευταίο φιλικό της Ανόρθωσης
Το ιδιαίτερο αντίο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον κόσμο του Ηρακλή
Θλίψη στην ΑΕΛ και τον αθλητισμό, έφυγε από τη ζωή η Στέλλα Καλοπαίδη Γρηγορίου-«Αντίο ''θεά του Ανέμου''»