Ο... διπλοθεσίτης Χριστάκης, η εμπιστοσύνη Κίρζη και το τέλος Κονναφή

Πορεία αντεπίθεσης επιχειρούν να χαράξουν στον Απόλλωνα μετά την απομάκρυνση του Πέτρου Κονναφή από τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Το βεβαρημένο κλίμα στο στρατόπεδο των κυανολεύκων σε συνδυασμό με τα κακά αποτελέσματα της ομάδας, οδήγησε τον πρώην ποδοσφαιριστή στην έξοδό του από το Κολόσσι.

Αναμφισβήτητα στον Πέτρο Κονναφή μπορούν να πιστωθούν αρκετές μεταγραφικές επιτυχίες των τελευταίων χρόνων. Τις δύο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους όμως έγιναν αρκετά λάθη με την ευθύνη να βαραίνει και επίσημα και ανεπίσημα τον ίδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι φουρτούνες στον Απόλλωνα, η παραδοχή για αδιέξοδο και οι ευθύνες

Ως γνωστόν, οι κυανόλευκοι δεν λειτουργούσαν με το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή. Ωστόσο αποτελεί γεγονός πως ο Νίκος Κίρζης στα χρόνια της δεύτερης θητείας του στον Απόλλωνα συμβουλευόταν-συνεργαζόταν πλήρως με τον Πέτρο Κονναφή ο οποίος εκτελούσε κακά τα ψέματα χρέη σκιώδους τεχνικού διευθυντή.

Η τελευταία φορά που επιχειρήθηκε κάτι τέτοιο ήταν επί εποχής Χριστάκη Χριστοφόρου, με τον πρώην προπονητή των κυανολεύκων να προορίζεται ως τεχνικός διευθυντής, ωστόσο να έχει ουσιαστικά διπλό ρόλο παραμένοντας στην ομάδα ως προπονητής.

Ο διοικητικός ηγέτης των γαλάζιων επέτρεψε στον Κύπριο κόουτς να στήσει την ομάδα όπως ο ίδιος ήθελε αφού επιβραβεύτηκε για την πολύ καλή πορεία του Απόλλωνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η μοιραία απόφαση Κονναφή που έφερε το τέλος του στον Απόλλωνα

Μετά τη θητεία του Πέτρου Κονναφή, ο Απόλλωνας επιστρέφει στο μοντέλο χωρίς τεχνικό διευθυντή, εγείρεται όμως το ερώτημα αν ο Κονναφής θα συνεχίσει να συνεργάζεται ή να συμβουλεύει τον πρόεδρο του συλλόγου της Λεμεσού για τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η λαϊκή απαίτηση του κόσμου των κυανολεύκων (σ.σ. απομάκρυνση Κονναφή), έγινε πράξη με τη λεμεσιανή ομάδα να καλείται να γυρίσει σελίδα, προτού αποκλίνει ακόμη περισσότερο από τους στόχους της φετινής σεζόν.

Δειτε Επισης

Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»