ΑΠΟΕΛ για Χατζηλούκα: Έτσι θα γίνει αν ο πρόεδρος το επιθυμεί

Για όλα όσα αφορούν την ομάδα του ΑΠΟΕΛ, το παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά και το ότι στο τέλος της ημέρας θα μετρήσει το θέλημα της διοίκησης όσο αφορά το θέμα ενίσχυσης του προπονητικού τιμ, ανέφερε με δηλώσεις του που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0, ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος.
 
Το κάλεσμα του προς τον κόσμο αλλά και τις ενέργειες που κάνει η διοίκηση για να φέρει τον κόσμο πίσω στο γήπεδο ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του.
 
Αναλυτικα: 
 
Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό μια ομάδα να κρατά αποτελέσματα και να προχωρά με αυτά. Αν δεν αυξήσουμε το στοιχείο των πιστικών εμφανίσεων, δεν θα καταφέρουμε να πετύχουμε αρκετά πράγματα. Μπαίνοντας στα ντέρμπι πρέπει να κρατήσουμε το απόλυτο. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα πως νικήσαμε ένα βασικό διεκδικητή του τίτλου. Έχουμε τεράστια ανάγκη τον κόσμο. Η ΑΕΚ είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος των τελευταίων πέντε χρόνων. Μας έχει κάνει να υποφέρουμε με τον τρόπο που αγωνίζεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σκοράρει πολύ εύκολα και πρέπει να το προσέξουμε αυτό».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το μετανιώνει ο Μερκής;

Για την σημαντικότητα του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ: «Το παρουσιάζουμε ως πρόκληση. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι απαιτητικός λέμε. Για να το λέμε αυτό πρέπει σε ένα γήπεδο με 22 χιλιάδες ο κόσμος να δώσει το παρών του και να αφήσει στην άκρη τα υπόλοιπα. Ναι μεν έχουμε απαιτήσεις αλλά πρέπει να νιώθουμε την κατάλληλη υποχρέωση, Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, ως προς το να μην έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο. Δεν είναι δυνατό να έχουμε αγώνα το Σάββατο η την Κυριακή και να έχουμε 4 χιλιάδες μόνο».

Για τους τραυματίες: «Ο Βούρος ένιωσε σφίξιμο και απέχει από το κανονικό πρόγραμμα, από αύριο θα είναι κανονικά πίσω στις προπονήσεις. Ο Γιάκολις έχει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο και ο Μπέζιακ πρόβλημα στο γόνατο. Ο Ντε Βινσέντι ακολουθεί κανονικό πρόγραμμα, εκτός από το δίτερμα και η επιστροφή του αναβάλλεται για την επόμενη εβδομάδα. Ό Άλεφ έκανε έλεγχο για το πρόβλημα που είχε, δεν είναι κάτι σημαντικό, θα κάνει ένα πρόγραμμα για να περάσει. Θεωρείται αμφίβολος».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δεν κάνει κανείς πίσω, αναμονή για την τελική απόφαση στον ΑΠΟΕΛ

Για το θέμα ενίσχυσης του προπονητικού τιμ: «Υπήρχε μα επίσημη τοποθέτηση από μέρους μου τη προηγούμενη εβδομάδα. Η πολιτική της διοίκησης είναι να ενισχύει την ομάδα εκεί που πρέπει. Έτσι θα γίνει αν ο πρόεδρος ή η διοίκηση το επιθυμούν. Δεν υπάρχει καμία επίσημη εξέλιξη».

Για τον Ζοαοζίνιο: «Όταν η ομάδα τιμωρεί ποδοσφαιριστές που βγαίνουν εκτός πλαισίων προγράμματος τιμωρούνται. Τώρα αν αποφασίσαμε να είμαστε διάπλατοι, θα το μετανιώσουμε στο τέλος της ημέρας. Στο τέλος της ημέρα, οι ομάδες νιώθουν ενοχλημένες όταν προβάλλονται τα αρνητικά τους».

Οι ενέργειες που κάνει η διοίκηση κάνει για να φέρει τον κόσμο κοντά: «Δυστυχώς αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν αρκετά πράγματα να κάνουμε. Λόγω επιπέδου ο φίλαθλος εστιάζει στο επίπεδο του σταδίου. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι στο ΓΣΠ για να κάνουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Βρισκόμαστε σε ένα σημείο που θέλουμε να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα αλλά δεν θα πετύχει. Κυρίως, είναι θέμα υποστήριξης της ομάδα. Θα γίνουν ενέργειες και θα τις μάθει ο κόσμος. Οι άνθρωποι που μπορούν να στηρίξουν τα σωματεία. Χρειαζόμαστε βοήθεια από την Κυβέρνηση. Αν δεν βοηθήσει η πολιτεία δεν θα καταφέρουμε να πάμε μπροστά».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
 
 

Δειτε Επισης

BINTEO: Μπήκε σε πράσινο αυτοκίνητο με τριφύλλι και σφυροδρέπανο και ετοιμάζεται για τον τελικό ο Τζον
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος