ΒΙΝΤΕΟ: Η παραδοχή του Μπεργκ και η πίεση στην Ομόνοια

Δηλώσεις παραχώρησε ο Χένινγκ Μπεργκ στο επίσημο κανάλι των πρασίνων. Ο Νονρβηγός τεχνικός, κλήθηκε να σχολιάσει το παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Άχνας αλλά και τα όσα αφορούν τους πράσινους.

Αναλυτικά: 

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας: «Θα είναι όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια. Πραγματοποιούν μια καλή αρχή στη σεζόν, εμείς από την άλλη δεν είχαμε καλή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό. Πρέπει να επανέλθουμε στο επίπεδο που ήμασταν πριν από το παιχνίδι αυτό και είμαι σίγουρος θα το πετύχουμε. Πρέπει αμυντικά να είμαστε δυνατή και να αποδώσουμε στο ψηλότερο μας επίπεδο. Φυσικά πρέπει να κυκλοφορήσουμε σωστά την μπάλα, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε. Οπόταν θα είναι η ίδια κατάσταση όπως και στα περισσότερα παιχνίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το νέο πρόβλημα με Ουζόχο και το όπλο για την απόκτηση του

Για το αν υπάρχει πίεση στην ομάδα: «Ναι ίσως υπάρχει λόγω των τελευταίων αποτελεσμάτων που έφερε η ομάδα. Φυσικά θα θέλαμε να έχουμε περισσότερες νίκες στους τρεις τελευταίους αγώνες. Είχαμε μια καλή αρχή στην σεζόν, αλλά αν δεις τις εμφανίσεις μας και τα παιχνίδια μας, μόνο σε αυτό με τον Ολυμπιακό δεν ήμασταν στα καλύτερα μας και πολύ κάτω από αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Οπόταν πρέπει να επανέλθουμε και να βεβαιωθούμε πως θα παίξουμε σε ένα καλύτερο επίπεδο στο επόμενο μας παιχνίδι».


Εάν ο Εθνικός θα παίξει με τον ίδιο τρόπο όπως τον Ολυμπιακό: «Ίσως ναι. Γνωρίζαμε τις λύσεις με τον Ολυμπιακό, όμως δεν μπορούσαμε να τις εμφανίσουμε για διάφορους λόγους. Χρειάζεται να πάμε καλύτερα και να βεβαιωθούμε πως θα παίξουμε καλύτερα στα κανονικά μας επίπεδα. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ακόμη δεν είναι ντέρμπι,  επειδή πραγματοποιούν μια καλή αρχή. Το πιο σημαντικό είναι εμείς τι θα κάνουμε, να εμφανιστούμε έτοιμοι και να πραγματοποιήσουμε καλύτερη εμφάνιση από ότι με τον Ολυμπιακό. Αν είμαστε καλοί τότε θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δια χειρός Παπασταύρου ο Λέσιακς στην Ομόνοια

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Δεν νομίζω πως είναι κάποιος ικανοποιημένος από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο κόσμος, οι παίχτες, το προσωπικό. Φυσικά δεν ήμαστε γιατί ξέραμε πως απέναντι στον Ολυμπιακό δεν παίξαμε αρκετά καλά όπως θα έπρεπε. Κάθε παιχνίδι είναι ανοιχτό για κάθε αποτέλεσμα, αλλά η εμφάνιση μας απέναντι στον Ολυμπιακό δεν ήταν όπως οι προηγούμενες. Πιστεύω πως η ομάδα έκανε πάρα πολλά καλά πράγματα μέχρις στιγμής στη σεζόν, αλλά απέναντι στον Ολυμπιακό δεν ήταν στα επίπεδα που θέλαμε να είναι και που εμείς οι ίδιοι τοποθετήσαμε στους εαυτούς μας. Έτσι χρειάζεται να επανέλθουμε στα κανονικά μας επίπεδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια