Απέδρασε από το Δασάκι με Ντάρμπισαϊρ σε μεγάλα κέφια

Μια πολύτιμη νίκη πήρε η Ομόνοια στο Δασάκι, επί του μαχητικού Εθνικού με σκορ 1-2, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης ήταν ο Ματ Νταρμπισάιρ με δύο γκολ στο 6’ και στο 72’. Ισοφάρισε προσωρινά ο Λαμπάν για τον Εθνικό στο 44’ με πολύ όμορφο γκολ.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το παιχνίδι στο Δασάκι ξεκίνησε με γκολ και αυτό επιτεύχθηκε για τους φιλοξενούμενους. Στο 6΄, ο Φαμπιάνο βρήκε τον Τιάγκο με μακρινή μπαλιά, αυτός μπήκε στη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή βρήκε τον Ματ Νταρμπισάιρ, ο οποίος με κοντινή προβολή σκόραρε για το 0-1. Ο Άγγλος έχασε τεράστια ευκαιρία στο 23, όταν το πλασέ του έφυγε παράλληλα από την εστία του Μπογκατίνοφ. Με την πάροδο του χρόνου, ο Εθνικός ανέβηκε και έχασε πολύ καλή ευκαιρία στο 29’, όταν το σουτ του Κονέ έφυγε λίγο εκτός από την εστία του Φαμπιάνο. Η ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη ευτύχησε να ισοφαρίσει στο 44’ με γκολ του Λαμπάν. Ο Γάλλος μέσος με πολύ ωραίο σουτ σκόραρε για το 1-1, μετά από κομπίνα των συμπαικτών του σε εκτέλεση φάουλ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πυροβόλησε ξανά και έμεινε στο έδαφος σφαδάζοντας ο Ντάρμπισαϊρ

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες, να ψάχνουν γρήγορο γκολ. Στο 49΄, ο Μαυρίας έκανε το γύρισμα, προς τον Μποτεάκ, αυτός έκανε το σουτ, αλλά ο Μπογκατίνοφ έσωσε ενστικτωδώς με τα πόδια. Ο Εθνικός απάντησε στις ευκαιρίες στο 53’, όταν ο Κονέ γύρισε την μπάλα προς τον Κοστόφσκι, ο οποίος δεν πρόλαβε την μπάλα. Η Ομόνοια ανέβασε ρυθμούς και ευτύχησε να προηγηθεί στο 72’με κοντινό πλασέ του Νταρμπισάιρ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πολύ ωραία προσπάθεια των συμπαικτών του. Ο Άγγλος φορ τραυματίστηκε στη φάση του γκολ και αντικαταστάθηκε λίγο αργότερα από τον Κακουλλή. Στη τελευταία φάση, ο Φαμπιάνο απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Μαρκόφσκι και κράτησε τη νίκη.

Μέχρι το τέλος, δεν άλλαξε κάτι και οι πράσινοι πήραν μια πολύτιμη νίκη από όλες τις απόψεις.

Σκόρερ: 44’ Λαμπάν/ 6’, 72' Νταρμπισάιρ

Κίτρινες κάρτες: Κοστόφσκι, Ιωάννου/ Γκόμεθ, Τιάγκο

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Εθνικός: Μπογκατίνοφ, Ευσταθίου, Γκλομπάρτ, Μιγκελίτο, Ντεϊβίσον, Λαμπάν, Χουντόμπιακ (77’ Παπαγεωργίου), Κοστόφσκι (82’ Ηλία), Κυπριανού (85' Μαρκόφσκι), Ιωάννου, Κονέ

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Λούφτνερ, Γκόμες, Μποτεάκ, Γκόμεθ, Λέσιακς, Ορτέγα, Λανγκ, Ντάρμπισαϊρ (85’ Κακουλλής), Μαυρίας, Τιάγκο
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»