Χόρεψε τον Ολυμπιακό με show Ράγιο και πάτησε κορυφή η Κυρία

Επιβλητική νίκη και εξαιρετική εμφάνιση για την Ανόρθωση, σε ακόμα ένα παιχνίδι, αφού επικράτησε με 4-0 του Ολυμπιακό και έπιασε κορυφή, σε αγώνα που διεξάχθηκε για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.
 
Το σύνολο του Τιμούρ Κετσπάγια, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα από την ομάδα της Λευκωσίας, δημιούργησε αρκετές φάσεις και σκόραρε. Για ακόμα ένα αγώνα ο Ράγιο ήταν εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης αφού βρήκε δίχτυα για την Κυρία. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ BINTEO: Ο Καλτσάς σέρβιρε και ο Κατσαράβα εκτέλεσε τον Ολυμπιακό
 
Ο 33χρονος Ισπανός χωρίς αμφιβολία είναι ο κορυφαίος για τον σύλλογο της Αμμοχώστου, αφού διανύει καταπληκτική σεζόν και έφθασε τα εφτά γκολ στο πρωτάθλημα. 
 
Η ταυτότητα του αγώνα:

Μόλις στο δεύτερο λεπτό ήρθε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Ανόρθωση, αφού μετά την παράλληλη σέντρα του Εγγλέζου από τα αριστερά, ο Κατσαράβα άφησε για τον Καλτσά και αυτό αστόχησε σε θέση βολής.
Μετά από κόρνερ και εκτελεστή τον Ράγιο, ο Σίλντενφελντ έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο ο Κίρεφ βρισκόταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε.

Ο Ντούριτς στο 18’ βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής του Ολυμπιακού, στην πρώτη προσπάθεια απέκρουσε ο Κίρεφ, ενώ στην δεύτερη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ.

Απευθείας εκτέλεση από τον Ράγιο, ωστόσο η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Κίρεφ στο 22’, ενώ στο 36’ η Ανόρθωση έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Γκαλίτσιο στην καρδιά της περιοχής του Ολυμπιακού να αστοχεί από θέση βολής.

Ο Καλτσάς έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού, με τον Κατσαράβα σε θέση βολής ν α διπλασιάζει τα τέρματα της Κυρίας στο 53’.

Ο Ράγιο σκόραρε μετά από πάσα του Αρτύματα, ωστόσο ο Ισπανός μέσος σκόραρε σε αντικανονική θέση στο 64’ και σωστά ακυρώθηκε το τέρμα του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ BINTEO: Έβαλε το κερασάκι ο Ράγιο, ακυρώθηκε λανθασμένα το γκολ του Σαντίκ

Μετά από αμυντικό λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού, ο Ράγιο έκανε το 3-0 με ένα εξαιρετικό τέρμα, αφού ο 33χρονος πλάσαρε με ωραίο τρόπο τον Κίρεφ και έκανε το 3-0.

Ο Σαντίκ σκόραρε στο 77’, πλασάροντας το Κίρεφ, ωστόσο ήταν σε αντικανονική θέση και ακυρώθηκε το γκολ για την Ανόρθωση λανθασμένα, αφού ο φορ της Κυρίας ήταν σε κανονική θέση. Το 4-0 έκανε στην καρδιά της περιοχής του Ολυμπιακού σε θέση βολής στο 87'.
 
Ανόρθωση (Τιμούρ Κετσπάγια): Λόρια, Γκαλίτσιος, Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Εγγλέζου, Αρτυματάς, Μαργκάσα (64′ Νταουσβίλι), Ράγιος, Καλτσάς, Ντούρις(75’ Σαντίκ), Κατσαράβα(69’ Μανθάτης).

Ολυμπιακός (Πάμπος Χριστοδούλου): Κίρεφ, Ψάλτης, Σιντιμπέ (46′ Νάνι), Σαμπίνια (64’ Ενόχ), Κίκο, Οικονομίδης, Βινίσιους, Aμντί (59′ Αζουλάο), Ντουβεντρού, Ζαχαρίου, Αγιτέ.

Σκόρερ: Ντούριτς 18’, Κατσαράβα 53’, Ράγιο 73’ 77'

Κίτρινες: Βινίσιους
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές