Αποθέωσε Τιμούρ-Ράγιος ο Ντούρις και πιστεύει στο πρωτάθλημα

Αποθέωσε τον προπονητή του και μίλησε για τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του Ρούμπεν Ράγιο, ο επιθετικός της Ανόρθωσης Μίχαλ Ντούρις, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στον Active.

Την ίδια ώρα ο Σλοβάκος στράικερ, ανέφερε πως ο Χρίστος Πουλλαΐδης ξέρει τι πρέπει κάνει, αφού γνωρίζει τα προβλήματα της ομάδας, ενώ τόνισε πως ο στόχος του συλλόγου της Αμμόχωστου είναι το πρωτάθλημα.

«Ήταν σημαντικό για εμάς. Θέλαμε τους τρεις πόντους και τους πήραμε. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι», ανέφερε ο φορ της Ανόρθωσης για το παιχνίδι και τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ερωτηθείς για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Ρούμπεν Ράγιος, ο Σλοβάκος επιθετικός είπε «είναι εντυπωσιακός. Σκοράρει, πασάρει και παίζει εξαιρετικά. Παίζουμε καλά και οι δύο μας. Η απόδοση είναι καλή και πάμε κατευθείαν στο στόχο μας».

«Το πρωτάθλημα φυσικά είναι ο στόχος μας. Είναι μακρύς δρόμος όμως, και το πάμε βήμα-βήμα μέχρι το τέλος. Ναι το πιστεύω. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Ελπίζω να μείνουμε υγιείς, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να καταφέρουμε στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας. ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, ΑΕΚ, Απόλλων. Είναι 5-6 πολύ δυνατές ομάδες, όλα είναι πιθανά. Η Ομόνοια είναι πολύ δυνατή. Πιστεύω ότι αυτή τη σεζόν μπορεί να είναι διαφορετικά», πρόσθεσε για τους στόχους της ομάδας της Αμμοχώστου και ποιες ομάδες θα είναι εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Τιμούρ: Χθες δεν ήταν στην προπόνηση ο Ράγιο και έδειξε ξανά ότι είναι ηγέτης

«Έχει έρθει ένας άνθρωπος που γνωρίζει τι πρέπει να κάνει στην Ανόρθωση ο κύριος Πουλλαΐδης, αφού γνωρίζει ποια ήταν τα προβλήματα της περασμένης σεζόν και ξέρει τι πρέπει να κάνει τώρα. Μίλησα μαζί του πολλές φορές, είναι πολύ καλός. Επίσης ήρθε ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος γνωρίζει πως δουλεύει ο σύλλογος, πως δουλεύουν τα πάντα στον σύλλογο, ξέρει πως να χειριστεί την ομάδα. Είμαστε σε καλό δρόμο», αναφέρθηκε ο Σλοβάκος στράικερ στο γεγονός πως πλέον δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα σε σχέση με πέρυσι, ενώ τόνισε ο πως ο Γεωργιανός κόουτς ξέρει πως να χειριστεί την Ανόρθωση.

«Έτσι νομίζω. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα για όλους στην Ανόρθωση μια καυτή έδρα.  Παίζουμε με γεμάτο γήπεδο και βοηθάει πολύ τους παίκτες και την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικοί για μας και θέλουμε να τους έχουμε δίπλα μας. Εύχομαι να παίζουμε καλά και να έρχονται είτε στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” είτε στα εκτός έδρας παιχνίδια για να μας υποστηρίζουν», κατέληξε ο Μίχαλ Ντούρις, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  

Δειτε Επισης

Το ειδικό ρολόι του Χαραλάμπους σε φιλανθρωπική δημοπρασία
Στον ΑΠΟΕΛ μέχρι το 2026 ο Πολυκάρπου
«Το οικοδόμημα των Εθνικών ομάδων αναπτυξιακών ηλικιών είναι σάπιο, πρέπει να φύγουν όλοι»
Ο τρομερός Παυλίδης και ο… απλησίαστος Κέιν
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας 29ης Μαΐου για τον Νεόφυτο Μιχαήλ
Εξελίξεις για το στάδιο Στέλιος Κυριακίδης-Συνάντηση ανάμεσα σε ΚΟΑ και Πάφο
Έμεινε η ανακοίνωση για τον Πετράκη στην Ομόνοια 29ης Μαΐου
Λουτσέσκου: Με τον ΠΑΟΚ υπογράψαμε ανανέωση συμβολαίου με ρήτρα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ
Κοινή προσπάθεια ΚΟΑ και Επιτροπής Δεοντολογίας να ξεριζωθεί η διαφθορά στον αθλητισμό
Αιχμές Νεοφυτίδη για τη βαριά ήττα της Εθνικής από την Τσεχία-«Μια ομάδα χωρίς πλάνο, αρχή και τέλος»