Η άποψη του Σατσιά για το φετινό ΑΠΟΕΛ και την παρουσία του Τάμαρι

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ο Μαρίνος Σατσιάς αναφέρθηκε στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Καραμπάχ, την ερχόμενη Πέμπτη (07/11), αλλά και για την μέχρι στιγμής παρουσία του Μούσα Αλ Τάμαρι.

Μίλησε, επίσης, και για την αποχώρηση του από τη τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Δερύνειας.

Για την αποχώρησή του από την Αναγέννηση, τόνισε πως «θέλω να ευχαριστήσω την Αναγέννηση για την εμπιστοσύνη. Η ανακοίνωση λέει πολλά για μένα, χωρίσαμε πολύ φιλικά, έχω αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί. Δεν έχουμε την υπομονή στη Κύπρο. Το πρωτάθλημα είναι πολύ σύντομο, η απομάκρυνση μου είναι σωστή επιλογή, διότι άλλους στόχους θέσαμε και αλλού καταλήξαμε Προσπάθησα να περάσω τη δική μου φιλοσοφία, αλλά δεν τα κατάφερα. Είμαι στην αναμονή για το επόμενο βήμα στη καριέρα μου».

Για το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Καραμπάχ, υπογράμμισε πως «είναι καθοριστικό το παιχνίδι, με μια νίκη ο ΑΠΟΕΛ περνά σαν δεύτερος, νοουμένου πως και η Σεβίλλη θα κάνει τη δουλειά της κόντρα στην Ντουντελάνζ. Δεν έχω την ευχέρεια να παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια, αλλά είναι σχετικό να μην παίζεις καλά και να παίρνεις την ουσία. Κρινόμαστε όλοι εκ του αποτελέσματος και ο στόχος είναι να τα παίρνεις. Ο πήχης είναι ψηλά και ο ΑΠΟΕΛ επιβάλλεται να είναι στους πρωταγωνιστές. Παίζει ρόλο και το ψυχολογικό κομμάτι. Υπάρχει καλό ρόστερ, πιστεύω πως ο προπονητής θα βρει τη λύση για να παίξει η ομάδα και καλό ποδόσφαιρο. Θα παίξει σημαντικό ρόλο και ο προπονητής στο παιχνίδι, αλλά και οι παίκτες καταλαβαίνουν τη σημασία του παιχνιδιού. Όλοι θα βρίσκονται σε εγρήγορση. Το παιχνίδι θα έχει πάθος και θα ωθήσει τους παίκτες του προς τη νίκη».

Για τον Τάμαρι, είπε πως «τα συστήματα είναι η παράταξη των παικτών στον αγωνιστικό χώρο. Ο προπονητής προσπαθεί να βρει την κατάλληλη χημεία για καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Πρέπει να δοθεί χρόνος στον Τάμαρι, είναι νεαρός παίκτης, αλλά είναι πίσω. Όταν δεν έχεις κάποιος καλή απόδοση, πως θα έχει η ομάδα; Κάποιοι είναι αναντικατάστατοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή