Η εκτίμηση του Μπεργκ για ΑΕΛ και αυτό που τον εκνευρίζει (vid)

Την αναμέτρηση που ακολουθεί με την ΑΕΛ, τον προηγούμενο αγώνα με τον Εθνικό αλλά και όσα αφορούν την ομάδα του, μίλησε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ στην επίσημη κάμερα των πρασίνων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο νέος και ο... παππούς στους πάγκους του κυπριακού πρωταθλήματος

Αναλυτικά:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως πάντα. Είμαστε ευχαριστημένοι από το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό, με βάση την εμφάνισή μας και φυσικά το αποτέλεσμα. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, θέλουμε να συνεχίσουμε και να κάνουμε ακόμη ένα καλό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να αποδώσουμε όσο πιο κοντά γίνεται στο επίπεδο μας. Η ΑΕΛ είναι καλή ομάδα. Έχουν την εμπειρία από προηγουμένως, είναι καλή και έμπειρη ομάδα και οπωσδήποτε θα πρέπει να πλησιάσουμε στο καλύτερο μας επίπεδο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα παλέψουμε και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βεβαιωθούμε ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας να κερδίσουμε.
 
Ναι, νομίζω πως το έκανε (στο παιχνίδι με τον Εθνικό η ομάδα απόδωσε στα επίπεδα που ο ίδιος θέλει), νομίζω πως έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι εκεί, όποια ομάδα πήγε εκεί στη φετινή σεζόν ηττήθηκε. Ο Εθνικός πραγματοποιεί μία καλή αρχή στη σεζόν και πιστεύω πως διαχειριστήκαμε πολύ καλά τον αντίπαλο. Δεν είχαν ξεκάθαρες ευκαιρίες ακόμη και αν πέτυχαν ένα γκολ από εκτέλεση φάουλ, ενώ εμείς είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες για να πετύχουμε πολύ περισσότερα τέρματα και πιστεύω πως η απόδοσή μας ήταν πάρα πολύ καλή.
 
Θέλουμε να συνεχίσουμε, γνωρίζουμε πως κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό για διαφορετικούς λόγους, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να κάνυοεμ ότι μπορούμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σπόλιαριτς για Ομόνοια: Φέτος δεν την βλέπω για πρωτάθλημα

Πιστεύω πως η ομάδα δείχνει καλό χαρακτήρα στα περισσότερα παιχνίδια που δώσαμε. Θεωρώ πως η αρχή που κάναμε στη σεζόν, γενικά με τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις μας από την πρώτη μέρα, ήταν καλή. Σε σχέση και με αυτά που συνήθιζε να κάνει η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Φυσικά πάντοτε θα υπάρχουν κάποια παιχνίδια, όπως αυτό με τον Ολυμπιακό,  που δεν μπορέσαμε για διάφορους λόγους να αποδώσουμε στο καλύτερο μας επίπεδο.
 
Βέβαια αυτό είναι εκνευριστικό, αλλά προσπαθούμε να σιγουρευτούμε πως αυτά τα παιχνίδια δεν θα είναι πολλά κατά τη διάρκεια όλη της σεζόν. Ως προπονητής γνωρίζω καλά πως δεν θα παίζουμε τέλεια σε όλα τα παιχνίδια  της σεζόν, αλλά το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε ότι μπορούμε. Να παλεύουμε να προσπαθούμε σκληρά και για το καλύτερο δυνατό.  Αν τα κάνουμε αυτά θα έχουμε μια καλή σεζόν.
 
Ελπίζω να στηρίξουν την ομάδα όπως έκαναν αρκετά σε μεγάλο διάστημα στη σεζόν. Η υποστήριξη για τους παίκτες μας ήταν φανταστική. Όταν φτιάχνουν καλή ατμόσφαιρα ανεβάζουν τους ποδοσφαιριστές και τους βοηθούν. Τους δίνουν περισσότερη αδρεναλίνη, περισσότερη ενθάρρυνση, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και καλύτερο περιβάλλον για να αποδώσουν στον καλύτερο τους επίπεδο. Αυτό ήταν πολύ καλό και θέλουμε να συνεχιστεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κύπριοι ποδοσφαιριστές, ένα... προϊόν προς εξαφάνιση

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού