Μίλησε για τα... μπαλάκια των παικτών του ΑΠΟΕΛ ο Ντολ

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση και τη μεγάλη ανατροπή του ΑΠΟΕΛ, παρουσιάστηκε ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων, Τόμας Ντολ, μιλώντας στη διάσκεψη Τύπου. 
 
Ο Γερμανός τεχνικός έκανε αναφορά στα κότσια που έδειξαν οι παίκτες του για να φέρουν τα πάνω κάτω στο παιχνίδι, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έχουν μπαλάκια ανάμεσα στα πόδια τους.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με τόσα λεφτά φουσκώνει το ταμείο του ΑΠΟΕΛ μετά την επική ανατροπή
 
Οι δηλώσεις του:
«Παίξαμε τρεις φορές με την Καραμπάχ και κερδίσαμε τις δύο. Ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο αλλά αφήστε μας να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που παίξαμε σήμερα και κερδίσαμε. Είμαστε η μόνη ομάδα από την Κύπρο που παίζουμε Ευρώπη. Τα παιδιά δεν έπαιξαν με καρδιά και κερδίσαμε. Αν κάποιος δεν το καταλαβαίνει τότε τι να κάνουμε; Τα παιδιά είναι πολύ χαρούμενα στα αποδυτήρια. Ας μιλήσουμε για τα θετικά πράγματα. Μέχρι το 65’ δεν είμαι ευχαριστημένος για το πώς παίξαμε και την εμφάνιση. Βλέπω μια ζωή στην ομάδα μου. Να μην μιλάμε μόνο για τα αρνητικά. Πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι. Σέβομαι τους δημοσιογράφους, ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολη η δουλειά τους. Οι παίκτες έπαιξαν με... μπαλάκια ανάμεσα στα πόδια τους».
 
«Γνωρίζω καλά ότι όλοι εδώ μιλάτε για το σύστημα. Η ομάδα προετοιμάστηκε για ένα σύστημα το καλοκαίρι και εγώ ήρθα για να το αλλάξω. Όταν χάνεις ευκαιρίες και παιχνίδια είναι εύκολο να λες θα αλλάξω αυτό και εκείνο. Στο Μπακού ήμασταν περισσότερο μαζεμένοι. Πρέπει να παίζουμε πιο γενναία. Εγώ σαν προπονητής μπορώ ν' αλλάξω το σύστημα. Στο ποδόσφαιρο κάποτε θα σταθείς τυχερός και κάποτε όχι. Είμαι χαρούμενος για αυτά που έκαναν τα παιδιά στα τελευταία λεπτά. Επίσης είχαμε ένα εντυπωσιακό τερματοφύλακα πίσω μας. Λέω ξανά πως είμαστε η μόνη ομάδα της Κύπρου στους ομίλους και είναι καλό να έχουμε στήριξη από όλους».
 
«Βήμα με βήμα φέρνουμε την ομάδα σε καλύτερο στάδιο. Είμαι χαρούμενος για τον Εφραίμ, μπήκε μέσα, ανέλαβε ευθύνες και έκανε αυτό που έκανε. Ο Μάτιτς είναι εξαιρετικός, τρέχει 13 και 14 χιλιόμετρα. Μην ξεχνάμε πως αρκετοί παίκτες ήρθαν το καλοκαίρι και δεν έπαιζαν τόσα πολλά ματς στις ομάδες τους. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες γιατί ξέρω τα πάντα για κάθε παίκτη. Από που έρχεται και τι έχει πίσω του. Όχι μόνο ποδοσφαιρικά αλλά και ψυχολογικά. Είδα μια ομάδα με τεχνικά λάθη σίγουρα αλλά είδα παίκτες που πάλεψαν και πίστευαν. Έχουμε ένα δύσκολο δρόμο όμως είμαστε στο σωστό δρόμο». 
 
«Δεν ήταν καλό το πρώτο ημίχρονο, το ξέρουμε. Χάσαμε πολλές μπαλιές.Είχα μια ωραία ιστορία στα αποδυτήρια και οι παίκτες μου έδειξαν πόσο ειλικρινείς είμαστε με τον εαυτό μας. Ο Λούκας ήρθε και μου είπε... κόουτς λυπάμαι για τα πρώτα λεπτά και που χάσαμε κάποιες μπαλιές. Αυτό μου έδειξε πως κανένας δεν κρύβεται πίσω από τον προπονητή. Έχουμε παίκτες που κάνουν αυτοκριτική. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Μετά κάναμε αλλαγές και πιστεύω ήταν η σωστή στιγμή για να ανεβάσουμε την ομάδα με το 4-4-2. Ήταν καλό γιατί κερδίσαμε αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αυτό είναι το σύστημα για το μέλλον. Κάναμε κάποιες καλές αποφάσεις και είμαι χαρούμενος».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές