Η απαραίτητη προσοχή και οι δύο απουσίες της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τη Δόξα με απώτερο σκοπό να τη νίκη και τους τρείς βαθμούς, σε αγώνα που θα διεξαχθεί στην ΑΕΚ Αρένα, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.

Η ομάδα της Λάρνακας έδωσε συνολικά οκτώ αγώνες μέχρι σήμερα και μετρά δύο νίκες και έξι ισοπαλίες, κάτι το οποίο σίγουρα δεν αρέσει στους ιθύνοντες της ομάδας και αναμένουν την επιστροφή στα τρίποντα.

Από την άλλη η Δόξα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και αγνοεί τη νίκη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, αφού έχει απολογισμό τρεις ισοπαλίες σε οκτώ αγώνες.

Η ομάδα της Κατωκοπίας , έχει αλλάξει τεχνική ηγεσία με τον Εντουάρτ Ερανοσιάν, ο οποίος καλείται να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα και να οδηγήσει την ομάδα προς τις νίκες.

«Υπάρχει πίεση ναι. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Το πιο σημαντικό με τη Δόξα είναι το πώς προσεγγίζεις το κάθε παιχνίδι. Μπορεί όλοι να μιλούν για εύκολο ματς γιατί δεν ξεκίνησε καλά η Δόξα αλλά κάτι τέτοιο δε ισχύει. Με την Ανόρθωση δέχθηκε μεγάλη ήττα αλλά με τον ΑΠΟΕΛ ήταν εκεί μέχρι το τέλος. Πρέπει να παλέψουμε όπως παλέψαμε με τον ΑΠΟΕΛ. Το πιο σημαντικό και το πιο δύσκολο είναι η σωστή συμπεριφορά. Να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει και να εκμεταλλευτούμε την ποιότητα μας, να φτιάξουμε ευκαιρίες και να πετύχουμε γκολ. Ένα καλό παράδειγμα για μας είναι το παιχνίδι με την ΕΝΠ. Πρέπει να δώσουμε το 100% και δεν θα είναι εύκολο», ήταν οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, στη διάσκεψη Τύπου πριν το παιχνίδι με τη Δόξα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Η μεγάλη παγίδα και η σημαντική επιστροφή στην ΑΕΚ 

Γεγονός που αποδεικνύει πως θεωρητικά για τους Λαρνακείς δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αφού είναι κάτι που αποδείχτηκε στη φετινή σεζόν.

Στα αξιοσημείωτα είναι, πως για πρώτη φορά η ΑΕΚ δεν θα έχει αρκετά προβλήματα, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια που έδωσε, καθώς οι δύο που θα στερηθεί ο τεχνικός της ομάδας, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, είναι οι Μικέλ Γκονζάλεθ και Ακοράν.

Ο πρώτος θα απουσιάσει λόγω καρτών και ο δεύτερος για πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, ενώ κανονικά θα υπολογίζονται οι Φλοριάν και Μοϊσοφ.

Η ΑΕΚ προέρχεται από την ισοπαλία στο ΓΣΠ, με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ η ομάδα της Κατωκοπιάς εξήλθε επίσης ισόπαλη με τη Νέα Σαλαμίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies