Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Το μήνυμα των πορτοκαλί για τα γενέθλια του ΑΠΟΕΛ

  08/11/2019 11:09
Το μήνυμα των πορτοκαλί για τα γενέθλια του ΑΠΟΕΛ

Το μήνυμα των πορτοκαλί για τα γενέθλια του ΑΠΟΕΛ

  08/11/2019 11:09
Το δικό τους μήνυμα επί ευκαιρίας των 93 χρόνων του ΑΠΟΕΛ, στέλνουν οι οργανωμένοι οπαδοί των γαλαζοκιτρίνων, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν. 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ:

8 Νοεμβρίου 2019 - ώρα 00:01… Η νύχτα γίνεται μέρα στον ιστορικότερο δρόμο της πρωτεύουσας. Εκστασιασμένοι από μια ακόμα τεράστια Νίκη, αλλά και να μην την παίρναμε πάλι περήφανοι θα ήμασταν για τα 93 χρόνια ένδοξης Ιστορίας. Επειδή ΑΠΟΕΛ δεν γίναμε για τις επιτυχίες, άλλωστε οι περισσότεροι όταν μεγαλώναμε δεν τις βλέπαμε συχνά. Οι περισσότεροι μυηθήκαμε στον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ σε καιρούς χαλεπούς, «μέσα σε θύελλες και περιπέτειες χωρίς συμπαράσταση και χωρίς εύνοια καμία». Γι’ αυτό ο ΘΡΥΛΟΣ είναι η θρησκεία μας, γιατί τον πήραμε από το χέρι και τον μεγαλώσαμε με το αίμα και τον ιδρώτα των ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ και των αθλητών.

Χρόνια πολλά ΑΠΟΕΛΑΡΑ, πάντα ψηλά, πάντα γερά και δυνατά και στα 186 σου τα εγγόνια μας θα συνεχίσουν να σε υπηρετούν, όπως εμείς, οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας, και να σε κάνουν ακόμα μεγαλύτερο. Χρόνια πολλά ΑΠΟΕΛΑΡΑ, να μην αλλάξεις ποτέ, να είσαι πάντα το προπύργιο του Ελληνισμού στο νησί έστω και αν μείνει ένας και μόνο Έλληνας στη Λευκωσία, να μην συμβιβάζεσαι ποτέ, να αντιστέκεσαι πάντα, εκεί που όλα μοιάζουν να χάνονται να «πετιέσαι αποξαρχής, να αντρειεύεις, να θεριεύεις, να καμακώνεις το θεριό με το καμάκι του Ήλιου», να μεγαλώνεις κι άλλο κάθε μέρα, αλλά να μείνεις πάντα «εκείνο το όνειρο το παιδικό μου…»

ΖΗΤΩ Ο ΑΠΟΕΛΙΣΜΟΣ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας