Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ενοχλημένος ο ΑΠΟΕΛ-«Oι αποδοκιμασίες δεν είναι οι καλύτερες συνθήκες»

  08/11/2019 17:29
Ενοχλημένος ο ΑΠΟΕΛ-«Oι αποδοκιμασίες δεν είναι οι καλύτερες συνθήκες»

Ενοχλημένος ο ΑΠΟΕΛ-«Oι αποδοκιμασίες δεν είναι οι καλύτερες συνθήκες»

  08/11/2019 17:29
Τη νίκη απέναντι στην Καρμπάχ και το γεγονός πως οι αποδοκιμασίες και τα γιουχαΐσματα, που έλαβαν χώρα στο ΓΣΠ δεν ήταν οι καλύτερες συνθήκες, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στον Αctive.

«Για μας ήταν ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου, δείξαμε χαρακτήρα. Θα ψάξουμε τα λάθη μας για να βελτιωθούμε. Η Καραμπάχ δεν παύει να είναι μια ομάδα που μας δυσκόλεψε. Στο ποδόσφαιρο αυτό που μετρά και γράφει ιστορία είναι το αποτέλεσμα. Μπορεί να βλέπουμε μακριά στη διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ, αν χάσουμε το κοντά, κυρίως και με το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, τότε θα χαθούμε», ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων για τη νίκη του ΑΠΟΕΛ.
 
 
«Όταν προσπαθείς να προκριθείς ή να ανατρέψεις ένα παιχνίδι, και εισπράττεις γιουχαΐσματα και αποδοκιμασίες, τότε δεν είναι οι καλύτερες συνθήκες για να αγωνιστείς. Όταν θέλεις να κάνεις κρητική μπορείς να το κάνεις στη διάρκεια της εβδομάδας. Εκείνα τα 90 λεπτά πρέπει να υπάρχει υποστήριξη στην ομάδα. Δεν ξέρω κανένα που να τον αποδοκιμάζεις και αν λειτουργιά σωστά σαν εφαλτήριο. Στη διάσκεψη Τύπου μετά τον αγώνα δόθηκαν οι απαντήσεις για την εικόνα της ομάδας. Ο κύριος Ντολ μίλησε πάρα πολύ επισταμένα», κατέληξε ο Νεκτάριος Πετεβίνος για τις αποδοκιμασίες που έλαβαν χώρα στο παιχνίδι με την Καραμπάχ στο ΓΣΠ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας