Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Η αποκάλυψη του Απόλλωνα για την παρακολούθηση του Σάλαϊ

  08/11/2019 17:58
Η αποκάλυψη του Απόλλωνα για την παρακολούθηση του Σάλαϊ

Η αποκάλυψη του Απόλλωνα για την παρακολούθηση του Σάλαϊ

  08/11/2019 17:58
Στην αποκάλυψη πως ο Αττίλα Σάλαϊ παρακολουθείται από δύο ομάδες της κεντρικής Ευρώπης, προέβη ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Active, ενώ παράλληλα τόνισε πως οι Γιαννιώτας και Ενσούε είναι επαγγελματίες και δεν έχουν να αποδείξουν κάτι στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά ο Νεοφυτίδης-Πως απαντά στην έρευνα της ΚΟΠ

«Ο Σάλαϊ είναι ένα τεράστιο περιουσιακό στοιχείο, όπου δαπανήθηκαν αρκετά χρήματα. Η κλήση του στην Εθνική Ουγγαρίας είναι πολύ σημαντική, έτσι ώστε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να πάρει ακολούθως μια μεταγραφή σε ένα πολύ πιο προηγμένο πρωτάθλημα, από το δικό μας, υπάρχουν ομάδες που το έχουν στο μικροσκόπιο τους και τους επόμενους μήνες αναμένεται να παίξει το όνομα του για μεταγραφή. Τον παρακολουθούν δύο ομάδες από το κέντρο της Ευρώπης», ανέφερε αρχικά ο Φανούριος Κωνσταντίνου για την κλήση του Σάλαϊ στην Εθνική Ουγγαρίας.


Ερωτηθείς για τους Γιαννιώτα και Ενσούε που θα αντιμετωπίσουν για πρώτη φορά τον ΑΠΟΕΛ, ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανολεύκων είπε «είναι πάρα πολύ ήρεμοι. Είναι επαγγελματίες, όμως δεν έχουν γίνει οι μεγάλοι Απολλωνίστες. Δεν έχουν να αποδείξουν και για την καριέρα τους, όπως το ίδιο δεν έχουν και οι Μερκής και ο Γιάκολις.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας