Η ρήτρα του Μπέλετς και η αξία που βγάζει κερδισμένο τον ΑΠΟΕΛ

Ως μια από τις καλύτερες μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού για τον ΑΠΟΕΛ, εξελίσσεται η μετακίνηση του Βιντ Μπέλετς στον Αρχάγγελο από τη Σαμπντόρια, με τη μορφή δανεισμού.

Ο Σλοβένος διεθνής τερματοφύλακας, πρόσθεσε ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του κόντρα στην Καραμπάχ και κάνει τους ανθρώπους των γαλαζοκιτρίνων να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Η σταθερότητα και οι εντυπωσιακές αποκρούσεις του ποδοσφαιριστή, έχουν δώσει τροφή στο ποδοσφαιρικό κοινό της Κύπρου, έτσι ώστε να συζητάει με ποιον τρόπο μπορούν οι γαλαζοκίτρινοι να κάνουν δικό τους τον παίκτη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η χρυσή σελίδα της ένδοξης ιστορίας του ΑΠΟΕΛ και ο δρόμος της επιστροφής

Ο 29χρονος πορτιέρε, έδειξε από την αρχή ότι πρόκειται για σπουδαίας «πάστας» ποδοσφαιριστή, που αν βρεθεί στη μέρα του θα είναι δύσκολο για οποιονδήποτε αντίπαλο να τον νικήσει. Άλλωστε, το ποδοσφαιρικό του παρελθόν μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Ίντερ.

Πάντως, η ρήτρα αποδέσμευσης του Σλοβένου είναι πέρα για πέρα ελκυστική (σ.σ. υπολογίζεται κοντά στις 50.000 ευρώ) και άπαντες στο στρατόπεδο των πρωταθλητών δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι ο παίκτης θα παραμείνει κάτοικος Αρχαγγέλου και τα επόμενα χρόνια. 

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και οι πολυπρωταθλητές αποκτήσουν τον Σλοβένο διεθνή, θα πρόκειται για μια πολύ σπουδαία κίνηση, όχι μόνο από αγωνιστικής πλευράς, αλλά και από οικονομικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αποθέωση ΑΠΟΕΛ-«Σε ποιο ελληνικό γήπεδο βλέπεις τόσες γαλανόλευκες;»

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «transfermarkt», η χρηματιστηριακή αξία του Μπέλετς, ανέρχεται στις 800.000 ευρώ, με την τελευταία καταμέτρηση στις 6 Ιουνίου 2019.

.

Η αξία του Σλοβένου έφτασε στο ψηλότερο της τιμής της τον Ιούλιο του 2016, όπου αγωνιζόμενος στην Μπενεβέντο έφτασε μέχρι και τα 3.000.000 ευρώ. Ένα ποσό, εντυπωσιακό για τα κυπριακά δεδομένα. 

Αξιοσημείωτη επίσης, η καλή ηλικία στην οποία βρίσκεται ο Σλοβένος πορτιέρε, διευκολύνει ακόμη περισσότερο το έργο των ανθρώπων του ΑΠΟΕΛ για αγορά του, ενώ φαίνεται ότι η Σαμπντόρια είναι άκρως θετική σε περίπτωση παραχώρησής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το ποντάρισμα του Πετεβίνου για την παραμονή Μπέλετς

Δειτε Επισης

Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος