Δίπλα στη Δέσποινα που τραυματίστηκε σε τροχαίο-«Δέσποινα σε αγαπάμε και σε περιμένουμε»

Τη συναθλήτριά τους Δέσποινα Κούρσαρου, η οποία είχε τραυματιστεί σε σοβαρό τροχαίο στις 28 Οκτωβρίου, επισκέφθηκαν οι αθλήτριες του σωματείου, ΔΙΑ Έμπας. 

Η 13χρονη είναι πολύ καλύτερα στην υγεία της και δέχθηκε με ενθουσιασμό την επίσκεψη των συναθλητριών της η οποία έγινε σε ένα πολύ όμορφο και οικογενειακό κλίμα.

«Δέσποινα σε αγαπάμε και σε περιμένουμε πίσω

Την αθλήτρια του σωματείου ΔΙΑΣ Έμπας, Δέσποινα Κούρσαρου, η οποία νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με την οικογένειά της την 28η Οκτωβρίου στην Πάφο επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του σωματείου αποτελούμενη από τις αθλήτριες, γονείς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Δέσποινα η οποία μέρα με την μέρα είναι καλύτερα στην υγεία της δέχθηκε με ενθουσιασμό την επίσκεψη των συναθλητριών της η οποία έγινε σε ένα πολύ όμορφο και οικογενειακό κλίμα.

Οι συναθλητριες της Δέσποινας της παρέδωσαν μια φανέλα του ΔΙΑ Εμπας, υπογεγραμμένη από όλες με την ευχή να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει σύντομα κοντά τους υγιής και δυνατή όπως τους είχε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Η Δέσποινα από την πλευρά της ευχαρίστησε όλους για την αγάπη που της έδειξαν και εξακολουθούν να της δείχνουν κατά τη διάρκεια της περιπέτειας της υγείας και τους διαβεβαίωσε πως θα βάλει τα δυνατά της σύντομα να επιστρέψει στα γήπεδα. Φανερά συγκινημένη απευθύνθηκε στις συναθλητριες της και τους είπε «σας αγαπώ, σας ευχαριστώ, σας πεθυμησα».

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών