Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Έδωσαν αίμα και τίμησαν τη μνήμη της άτυχης Κατερίνας

  09/11/2019 17:34
Έδωσαν αίμα και τίμησαν τη μνήμη της άτυχης Κατερίνας

Έδωσαν αίμα και τίμησαν τη μνήμη της άτυχης Κατερίνας

  09/11/2019 17:34

Αιμοδοσία εις μνήμη της Κατερίνας Χριστοφίδου και της μητέρας της Αμαλίας Νικολάου πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αρχή Λιμένων Κύπρου. 

Η 23χρονη, Κατερίνα Χριστοφίδου, έχασε τη μάχη για για τη ζωή και έφυγε πρόωρα για το μεγάλο ταξίδι, αφού χθες συμπληρώθηκαν ακριβώς έξι μήνες από τότε που η Κατερίνα, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, έκλεισε τα μάτια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε 4 χρόνια έχασε τους γονείς της, έφυγε και η ίδια-«Αυτή μας έδινε κουράγιο…»

Ο πόνος που έκρυβε μέσα της η Κατερίνα, δεν μπορούσε να γίνει από κανένα γύρω της αντιληπτός, αφού με τη δύναμη της ψυχής της, έβλεπε στα μάτια τη ζωή, χωρίς να φοβηθεί οτιδήποτε. Τα τελευταία χρόνια της ζωής της Κατερίνας, ήταν δύσκολα, αφού στο διάστημα αυτό έχασε και τους δύο της γονείς. Τον πατέρα της, από έμφραγμα του μυοκαρδίου, στα 40 του χρόνια και ένα χρόνο μετά, τη μητέρα της Αμαλία , η οποία ήταν μόλις 38 χρονών. Η 38χρονη έσβησε ξαφνικά μπροστά στα μάτια της κόρης της, από ασθένεια του εγκεφάλου. 

Περίπου έναν χρόνο μετά, διαγνώστηκε η ίδια με όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος αφαιρέθηκε στη Γερμανία.Μαζί της εκεί ήταν ο ένας από τους δύο θείους της, αδέρφια της μητέρας της, ο Γιώργος Νικολάου, ο οποίος σήμερα ευχαριστεί όσους τίμησαν με την παρουσία τους την αιμοδοσία.  

Αναλυτικά:

Ευχαριστώ πολύ όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στη σημερινή μας αιμοδοσία και ιδιαίτερα το φίλο γιατρο @Panayiotis Demosthenous τον αδερφό Ευθύμιος Δίπλαρος το φιλο δήμαρχο Λεμεσού κ. Νικολαΐδη, το φίλο δημοτικό σύμβουλο Andreas Nikolaouτον Andreas Kazamias από το Ογκολογικό, το φίλο πρόεδρο σχολικής εφορίας πολεμιδιων Andros Theodorou και το φίλο πρόεδρο του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης που πάντα είναι εκεί άμα του το ζητήσουμε. Το μέλος της Αρχής Λιμένων κ Yianni Consta τον Αντρέας Γεωργίου και τον Λιμεναρχη της Αρχής Παναγιώτη Αγαθοκλεους που μας παραχώρησαν την αίθουσα! Τέλος το προσωπικό της τράπεζας αίματος του Νοσοκομείου Λεμεσού που χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν η αιμοδοσία! Θα τα πούμε του χρόνου πιο δυνατά!!!!

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας