Το οφσάιντ που άναψε φωτιές και η ανταλλαγή πυρών μεταξύ ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια

Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, με τους δυο αιώνιους να αρχίζουν ένα χαρτοπόλεμο γύρω από τα διαιτητικά λάθη, και συγκεκριμένα το τέρμα του Ματ Ντάρμπισαϊαρ, που χάρισε τη νίκη στην Ομόνοια, στο ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Την αρχή έκαναν οι γαλαζοκίτρινοι, όπου με ανάρτηση τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προέβησαν σε ανάρτηση που ανέφερε, «ο ίδιος ο πρόεδρος της ΚΟΠ μίλησε για αλλοίωση αποτελέσματος σε τρεις αγώνες. Εικάζουμε πως ο ένας αφορούσε αγώνα του ΑΠΟΕΛ και ο άλλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τα αποτελέσματα αυτών των αγώνων είναι γνωστά και αλλοίωσαν τη βαθμολογία πέντε βαθμούς. Υ.Γ. Εικάζουμε ότι η βαθμολογία αποκαταστάθηκε. (Για να μην ξεχνιόμαστε)», αναφέρουν οι γαλαζοκίτρινοι.
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καρφιά ΑΠΟΕΛ προς Ομόνοια για το οφσάιντ του Ντάρμπισαϊρ

Η απάντηση από την Ομόνοια δεν μπορούσε να μην ήταν άμεση. Οι πράσινοι, παράθεσαν τέσσερα στιγμιότυπα από τις αναμετρήσεις του ΑΠΟΕΛ, γράφοντας στην λεζάντα τους: «Σοβαρά τώρα, θέλετε να μιλήσουμε για αλλοιώσεις»;
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η ειρωνική απάντηση της Ομόνοιας σε ΑΠΟΕΛ: Σοβαρά τώρα;

Ο χαρτοπόλεμος δεν σταματούσε με τις αναρτήσεις από την κάθε ομάδα, να έρχονται να ρίχνουν κι’ άλλο λάδι στην φωτιά. Οι γαλαζοκίτρινοι αυτή την φορά, θέλησαν να ρίξουν τις μπηχτές τους για το μεγάλο σερί πρωταθλημάτων που έκτισαν οι πρωταθλητές αλλά και τις παρουσίες τους στα Ευρωπαϊκά κύπελλα. «Μπορούμε να μιλήσουμε για αλλοιώσεις, για τίτλους, για Ευρώπη. Για ότι θέλετε», ήταν η νέα ανάρτηση από τον ΑΠΟΕΛ.
 
 
 

Οι απαντήσεις, οι μπηχτές, τα ειρωνικά σχόλια, δεν έλεγαν να σταματήσουν από καμία πλευρά. Οι τριφυλλοφόροι, με νέα τους ανάρτηση, επικαλέστηκαν πως οι αλλοιώσεις αγώνων φέρνουν τίτλους και συνάμα Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. «Χαιρόμαστε που συμφωνούμε σε κάτι με τον ΑΠΟΕΛ. ΑΠΟΕΛ = Αλλοιώσεις αγώνων = Τίτλους = Ευρώπη», ανέφερε συγκεκριμένα η Ομόνοια.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ρίχνει κι’ άλλο λάδι στην φωτιά η Ομόνοια και… χαίρεται που συμφωνεί με ΑΠΟΕΛ
 
Η τελευταία μέχρι στιγμής μάχη της βραδιάς, ήρθε από τον ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι, απάντησαν στον αιώνιο τους πως, Εννοείται Ευρώπη=Νίκες=Πρώτες Θέσεις=Φάση «16» UEL=Φάση «8»Champions League”; Μια διευκρίνιση για να διαχωρίσουμε το 1979 και το 10-4 με Ajax...».
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Twitterοπόλεμος δίχως τέλος-Ξαναχτύπησε ο ΑΠΟΕΛ με... διευκρίνιση στην Ομόνοια

Πάντως σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει τις δυο ομάδες το όλο αυτό σκηνικό. Ένα πρωτάθλημα που ξεκίνησε μετά από καιρό με αρκετό ενδιαφέρον. Πρέπει άπαντες στο ποδόσφαιρο να αφήνουν τους ποδοσφαιριστές, να είναι αυτοί που θα διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα σε ένα αγώνα.

Από την άλλη, καμία ομάδα δεν έχει το δικαίωμα να προκαλεί και να ανεβάζει το κλίμα ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων με τέτοιες απερίσκεπτες ανακοινώσεις.
 

Δειτε Επισης

Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά
«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας