Τα θετικά που κρατά ο Κέρκεζ μετά την ήττα από την Ομόνοια

Μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες και τις καλές εμφανίσεις, η ΑΕΛ φρέναρε στο ΓΣΠ, παρά την καλή της εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ηττήθηκε από την Ομόνοια με 2-1, στον αγώνα που διεξάχθηκε στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.
 
Η ομάδα της Λεμεσού βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 3’ της αναμέτρησης, κάτι το οποίο αναμφίβολα αιφνιδίασε με το καλημέρα την ομάδα.

Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Βόσνιος Τεχνικός, Ντούσαν Κέρκεζ, στερήθηκε αρκετούς ποδοσφαιριστές και αναγκάστηκε να ανακατέψει την τράπουλα, ωστόσο παρέταξε το αρχικό του σχήμα με βάση τα δεδομένα που είχε ενώπιον του.

Στα αξιοσημείωτα για την ΑΕΛ, η εμφάνιση τους Γιάννη Γερολέμου, Χάρη Κυριάκου και Μομσίλο Ράσο, οι οποίοι ήταν αρκετά καλή στο παιχνίδι με την Ομόνοια.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Ο λόγος που είναι περήφανος ο Κέρκεζ και αυτό που κέρδισε η ΑΕΛ
 
«Χρησιμοποιήσαμε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές σήμερα. Χάσαμε το παιχνίδι, αλλά κερδίσαμε κάποιους παίκτες», ανέφερε ο Ντούσαν Κέρκεζ στη διάσκεψη Τύπου που πραγματοποιήθηκε, μετά την ήττα της ομάδας του.

Η δήλωση του τεχνικού της ΑΕΛ, αποδεικνύει πως μπορεί η ομάδα του να μην πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, ωστόσο βγήκε κερδισμένη αλλού, καθώς είδε τους ποδοσφαιριστές του, νεαρούς και μη, να κάνουν καλό παιχνίδι.

Μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού σε πέντε ντέρμπι που έδωσε με Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ, Απόλλωνα και Ομόνοια, μετράνε μια νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Αναμφίβολα με τις δυσκολίες που είχε ο σύλλογος της Λεμεσού και το καλοκαίρι, γίνεται εξαιρετική δουλειά στην ΑΕΛ και είναι κάτι που διαφέναιται στον αγωνιστικό χώρο.

Κάτι που αποδεικνύεται και από τους δύο Κύπριους ποδοσφαιριστές, Γιάννη Γερολέμου και Χρίστο Γουίλερ, οι οποίοι κάνουν εξαιρετική πορεία και σύντομα η Εθνική Ανδρών θα τους χτυπήσει την πόρτα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»
Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της