Έκοψε την χαρά της Πάφος FC η Ένωση σε φινάλε που... έσπασε καρδιές

Τη νίκη για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα αγνοεί η νίκη η Πάφος FC, αφού εξήλθε ισόπαλη 1-1 στο Στέλιος Κυριακίδης με με την τοπική ομάδα.
 
Η παφιακή ομάδα προηγήθηκε με τον Σακό στο 32', ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με τον Θεοδώρου, στην τελευταία φάση του αγώνα.
 
Το προφίλ του αγώνα
Σε καλό αγωνιστικό ρυθμό κινήθηκε το 1ο ημίχρονο μεταξύ Πάφου FC και Ένωσης, με τις δύο ομάδες να δείχνουν αρκετή διάθεση για γκολ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.
 
Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, μετά από προσωπική ενέργεια του Σακό στο πρώτο λεπτό, με την κοντινή προβολή του να μην βρίσκει στόχο.
 
Η ομάδα του Παραλιμνίου έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της στο ματς, όταν στο 21’ ο Αμπαρτζουμιάν έκανε το δυνατό σουτ, με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι.
 
Στο 32’ ο Σακό έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, με το πρώτο προσωπικό του γκολ στην Κύπρο. Μετά από ωραία μεταβίβαση του Βα, ο μεσοεπιθετικός της παφιακής ομάδας έπιασε την κεφαλιά και νίκησε με ευκολία την άμυνα της Ένωσης.
 
Ο διεθνής με την Εθνική του Μάλι βρισκόταν σε μεγάλα κέφια στο πρώτο ημίχρονο, αφού συμμετείχε στις πλείστες επιθετικές ενέργειες της παφιακής ομάδας.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κρατούσαν το υπέρ τους αποτέλεσμα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τον Μουλαζίμη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
 
Η ομάδα του Παραλιμνίου σκόραρε με τον Αγγελή στο 82', ωστόσο σωστά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. 
 
Το γεγονός πείσμωσε ακόμη περισσότερο τους παίκτες του Σιβιέρο, αφού κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με εξαιρετική κίνηση και πλασέ του Θεοδώρου μέσα από την περιοχή του Ρούτκο.
 
Η ταυτότητα του αγώνα:
 
Πάφος FC: Ρούτκο, Λαφράνς, Αραγιούρι, Σιρόκ, Βαλεριάνος, Πάντσεον, Καμπράλ (65'Φιλιώτης), Πανός, Βα (82'Κωνσταντίνου), Σακό, Νέμετς.

Ένωση: Κλέιμαν, Μουλαζίμης, Σκεπάνιακ, Κοσμά (55'Ουντότζι), Αμπαρτζουμιάν (46'Βαρέλα), Βαλλιάνος (79'Αγκίρι), Αγγελής, Κυριάκου, Σπόλιαριτς, Ριέρα, Θεοδώρου.

Σκόρερ: 32' Σακό / 93' Θεοδώρου

Κίτρινες: Πάντσεον / Ριέρα, Μουλαζίμης

Κόκκινες: Μουλαζίμης

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου