Έσπασε το ρόδι με τεσσάρα στον Εθνικό ο Ολυμπιακός

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας του Εθνικού Άχνας με 4-0 στο Μακάρειο Στάδιο. Οι Ντουβεντρού με δύο γκολ, Ζαχαρίου και Αγιτέ ήταν οι σκόρερ της ομάδας του Πάμπου Χριστοδούλου. Απογοητευτική η ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη, η οποία γνώρισε πολύ βαριά ήττα.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το παιχνίδι στο Μακάρειο ξεκίνησε σε αναγνωριστικούς ρυθμούς, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε παιχνίδι κέντρου. Ο Εθνικός ήταν πιο επικίνδυνος στα αρχικά στάδια του παιχνιδιού, χωρίς όμως να χάσει την πολύ μεγάλη ευκαιρία. Αντίθετα, η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ. Ήταν η σέντρα του Ψάλτη από δεξιά και ο Ντουβεντρού με πλασέ «νίκησε» τον Μπογκατίνοφ για το 1-0 στο 31’. Η ομάδα της Άχνας έχασε την πρώτη της ευκαιρία λίγο αργότερα, όταν ο Μπάιζα απέκρουσε πολύ δύσκολα σε κόρνερ την εκτέλεση φάουλ του Χουντόμπιακ. Στο 43’, η λευκωσιάτικη ομάδα σημείωσε και δεύτερο γκολ, με σκόρερ και πάλι τον Ντουβεντρού. Ο Γάλλος εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Μπιλάλ από δεξιά και με ωραία κεφαλιά έγραψε το 2-0, σε καίριο σημείο του παιχνιδιού.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ και πάλι για τον Ολυμπιακό. Ο Παναγιώτης Ζαχαρίου με ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ στο 56’, σημείωσε το τρίτο γκολ της ομάδας του, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.  Οι παίκτες του Πάμπου Χριστοδούλου δεν σταμάτησαν εδώ, αφού στο 63’, ο Αγιτέ εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Μπογκατίνοφ στο σουτ του Ενόχ και με πλασέ σκόραρε το τέταρτο γκολ της ομάδας του.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να διατηρούν τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι το τέλος, πετυχαίνοντας την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, η ομάδα της Άχνας δέχθηκε τη δεύτερη της συνεχόμενη της ήττα.

Σκόρερ: 31’ και 43’ Ντουβεντρού, 56’ Ζαχαρίου, 63’ Αγιτέ

Κίτρινες: /Παπαγεωργίου
 
Διαιτητής: Γιώργος Νικολάου
 
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Μπάιζα, Ψάλτης, Σαμπίνια, Κίκο, Ενόχ, Ακόστα (5’ Οικονομίδης), Ζαχαρίου, Σωτηρίου, Χαμντί (76’ Ροτζέριο), Ντουβεντρού, Αγιτέ (71' Κα)

Εθνικός Άχνας: Μπογκατίνοφ, Ευσταθίου, Γλομπάρντ, Μιγκελίτο, Ντεϊβίσον, Λαμπάν, Κουντόμπιακ, Κοστόφσκι, Κυπριανού (74’ Ιωάννου), Παπαγεωργίου (61’ Ηλία), Κονέ (61’ Μαρκόσκι)
 

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία