Έντονες διαμαρτυρίες από Απόλλωνα-Ζητούν άμεσα ξένους διαιτητές

Σε έντονο ύφος μίλησαν οι άνθρωποι του Απόλλωνα μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, αφού εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία του ματς από τον Λούκα Σωτηρίου.
 
Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Αντώνης Γλυκής, ξεκαθάρισε ότι θα ζητήσουν άμεσα ξένους διαιτητές μετά την έκτακτη συνεδρία.
 
Οι γαλάζιοι διαμαρτύρονται για δύο υποδείξεις πέναλτι, στις οποίες ο Κύπριος ρέφερι αρνήθηκε την εσχάτη των ποινών στη λεμεσιανή ομάδα. 
 
«Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η διαιτησία μας αδίκησε κατάφωρα. Θα κάτσουμε να δούμε μαζί με τις άλλες ομάδες. Θα δούμε τι άλλο θα κάνουμε, θα συνεδριάσουμε. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το βιολί που ξεκίνησε από παλαιότερα. Έχουμε εισηγήσεις που θα στείλουμε στην ΚΟΠ και στις άλλες ομάδες. Σας λέω ξεκάθαρα ότι μας αφήνει θυμό και θα εξετάσουμε τα ενδεχόμενα», ανέφερε ο αντιπρόεδρος των κυανολεύκων. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Με 2-1 επικράτησε ο Εθνικός Άχνας της Καρμιώτισσας
Γερμανός στο «αιώνιο», ξένοι ρεφ στα ματς του πρώτου ομίλου
Σε συζητήσεις με Άραβα επιχειρηματία η Ανόρθωση-Αναμένονται εξελίξεις
Γιάνσον: «Δεν πληρώθηκα ακόμη, σ' εξέλιξη η νομική διαδικασία...»
Καταγγελίες για άνιση μεταχείριση ποδοσφαιριστριών-Έρευνα της Επιτρόπου Διοικήσεως
Συζητήσεις ΑΠΟΕΛ και Γαλανόπουλου για ανανέωση της συνεργασίας τους
Μέτρα ασφαλείας Αστυνομίας για το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια
Μοιρασμένες οι αποδόσεις στο αιώνιο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Futsal ενόψει του αγώνα με την Ουκρανία
Απογοητευμένος ο Φασουλιώτης για τα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ-«Ακούμε πολλά, δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε»