Ο λόγος που ο Σωφρόνης θα χάσει τον ύπνο του

Για την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και για τον λόγο που δεν θα κοιμηθεί απόψε, μίλησε ο Σωφρόνης Αυγουστή στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι του Τσιρείου.
 
Ο τεχνικός του Απόλλψνα ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές του για την πολύ μεγάλη προσπάθεια, αλλά και τον κόσμο για τη στήριξη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Είπε... όχι σε πέναλτι του Καρ ο Σωτηρίου
 
Οι δηλώσεις του:
 
«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και το χάρηκαν όλοι. Δεν με χαροποιεί, διότι η ομάδα μου θα μπορούσε να κερδίσει το παιχνίδι. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα στον αντίπαλο, βλέπουμε μπροστά, με μια νίκη τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για την ομάδα μου. Αυτά που έδειξαν σήμερα οι παίκτες μας, μας δίνουν δύναμη για να ανεβάσουμε τον Απόλλωνα όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μας για το καλό παιχνίδι, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξη, αλλά δεν θα κοιμηθώ απόψε, λόγω του αποτελέσματος. Είναι κρίμα, πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στο επιθετικό κομμάτι. Να μιλήσω για τρίτα πρόσωπα, δεν είναι δική μου δουλειά. Και στα προηγούμενα ντέρμπι, είχαμε καλή απόδοση,πλην του αγώνα με την Ανόρθωση, έχουμε δύσκολο έργο. Δεν μας βολεύει η διακοπή, αλλά θα δουλεύουμε με όσους έχουμε στο Κολόσσι για να κερδίσουμε τη Δόξα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε για να διορθώσουμε τα πράγματα είναι τα αποτελέσματα. Θα προσπαθήσουμε για νίκες, εντός και εκτός για να επέλθει η ηρεμία. Όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές. Ανόρθωση και Ομόνοια αξίζουν να βρίσκονται εκεί που βρίσκονται. Θα προσπαθήσουμε να χαρίσουμε νίκες στον κόσμο μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών