Περνά στην αντεπίθεση ο Απόλλωνας-«Ας μας πουν για τις αδικίες της δεκαετίας»

Απογοήτευση επικρατεί στην ομάδα της Λεμεσού, μετά το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνας, Φανούριος Κωνσταντίνου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0.
 
Την ίδια ώρα, τόνισε πως ο Απόλλωνας έχει αδικηθεί στα ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ την τελευταία δεκαετία και πως θα ζητήσουν την κάθοδο ξένων διαιτητών.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Είπε... όχι σε πέναλτι του Καρ ο Σωτηρίου
 
«Μας αφήνει πλήρως απογοητευμένους του αποτέλεσμα. Αν υπήρχε μια ομάδα που έπρεπε να κερδίσει, ήταν ο Απόλλωνας. Ήμασταν κατά πολύ καλύτεροι, αξιοποίησε τις μεγάλες ποδοσφαιρικές αρετές που κατέχει η ομάδας μας. Είχαμε κάνει μια τιτάνια προσπάθεια να στηρίξουμε την ομάδα τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Η ομάδα βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Το ξαναλέω μας αφήνει πλήρως απογοήτευση το αποτέλεσμα, με τα όσα έγιναν. Αν κάνουμε ένα απολογισμό των εννέα αγωνιστικών, ο Απόλλωνας είναι η ομάδα που αδικήθηκε, γιατί δεν πήρε τίποτα από τ παιχνίδια που έδωσε. Σε κανένα από αυτά που έχασε δεν έπρεπε να χάσει, μόνο στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα», ανέφερε ο Φανούριος Κωνσταντίνος για το αποτέλεσμα του ντέρμπι και την απογοήτευση που επικρατεί στην ομάδα της Λεμεσού.

Για τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ομάδας, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανολεύκων δήλωσε, «σίγουρα θα προσπαθήσουμε τις επόμενες ώρες/ημέρες να διαμορφώσουμε ένα σκηνικό που θα συζητηθεί για ξένους διαιτητές. Χαιρετίζουμε και την θέση του ΑΠΟΕΛ που ζητά ξένους διαιτητές. Η ομάδα μας συνεχώς αντιμετωπίζει αυτά τα προβλήματα Και αυτό είναι και ο κύριος λόγος που ο κόσμος έμεινε μακρά από το γήπεδο. Δεν είναι ότι θέλουν οι διαιτητές. Πολλά πράγματα δεν ανταποκρίνονται με το επίπεδο των ομάδων στο πρωτάθλημα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ  Γλίτωσε το στραπάτσο από Μερκή και μοίρασε το ντέρμπι ο Απόλλωνας με ΑΠΟΕΛ
 
«Είχε θυμηθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ας μας πουν για τις αδικίες. Θέλω να μας πει σε πόσα παιχνίδια την τελευταία δεκαετία έχει αδικηθεί ο Απόλλωνας και πόσα ο ΑΠΟΕΛ. Θυμόμαστε και εμείς το χέρι το Ζαχίντ, η καθοριστική φάση με Τράτο στο κεκλεισμένων στο ΓΣΠ, η κόκκινη κάρτα του Ντα Σίλβα στο τελικό το 2017, η κόκκινη του Μερκή και του Βούρου στο ΓΣΠ και το 2017-18 Βασιλείου έδωσε τρία λεπτά καθυστερήσεις στο ημίχρονο. Τα έχουμε γραμμένα σε ατζέντα τι παίρνουμε. Με ημερομηνίες και διαιτητές. Μπορούμε να αντιπαραθέσουμε ότι θέλουμε στη ζυγαριά της εύνοιας και της αδικίας.. Το τι έκανε ο ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ είναι δικό του θέμα. Κανένας δεν αμφισβητεί ότι είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο. Δεν είναι θέμα κόμπλεξ. Δεν μειώνω τις επιτυχίες ου ΑΠΟΕΛ, είναι η μεγαλύτερη ομάδα. Είδαμε έξι αλλαγές δύο καθυστερήσεις, δύο γκολ. Αν δούμε με το τι έγινε στο Παραλίμνι έπρεπε να δοθούν 6-7 λεπτά. Θα κάνουμε τα πάντα. Δεν το λέω με ειρωνεία. Χαιρετίζουμε ότι και το ΑΠΟΕΛ θέλει την κάθοδο ξένων διαιτητών στην Κύπρο», κατέληξε ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου