Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Απολογήθηκε για τα περί ασέλγειας στον Ολυμπιακό Πειραιώς ο Απόλλωνας

  12/11/2019 11:29
Απολογήθηκε για τα περί ασέλγειας στον Ολυμπιακό Πειραιώς ο Απόλλωνας

Απολογήθηκε για τα περί ασέλγειας στον Ολυμπιακό Πειραιώς ο Απόλλωνας

  12/11/2019 11:29
Στο θέμα με τους ξένους διαιτητές και στο γεγονός πως ο Απόλλωνας θα προχωρήσει σε καταγγελία του διαιτητή, Λούκα Σωτηρίου, στάθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 95.

Την ίδια ώρα, απολογήθηκε για τη δήλωση του περί ασέλγειας του Ολυμπιακού Πειραιώς και δήλωσε πως ο Απόλλωνας απέστειλε σχετική επιστολή στην Ελλαδική ομάδα.
 
«Ακόμη δεν έχει πάει η επιστολή. Έγιναν κάποια τηλεφωνήματα με πρόεδρους ομάδων και υψηλά στελέχη της ομοσπονδίας. Είναι θετικές οι πρώτες ενδείξεις. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε. Θα καταγγελθεί ο διαιτητής, είναι απόφαση του διοικητικού συμβουλίου. Δεν αναμέναμε την ετυμηγορία του κ. Σκαπούλλη. Ήταν τόσο εξόφθαλμα αυτά που είδαμε το βράδυ της Κυριακής στο Τσίρειο», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανολεύκων για το θέμα των ξένων διαιτητών και την καταγγελία του Λούκα Σωτηρίου.

«Απολογούμαι, ήταν πάνω στην ένταση μια απερίσκεπτη δήλωση. Με επιστολή απολογήθηκα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ήταν μια ατυχή δήλωση. Θεωρώ ήταν ένα ατόπημα προσωπικό προς ένα ιστορικό σύλλογο», κατέληξε ο Φανούριος Κωνσταντίνου, για τις δήλωσεις που προκάλεσαν ντόρο στην Ελλάδα σχετικά με τον Ολυμπιακό Πειραιώς.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας