Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η θέση του Πάπουτσου για την κάθοδο ξένων διαιτητών

  12/11/2019 14:13
Η θέση του Πάπουτσου για την κάθοδο ξένων διαιτητών

Η θέση του Πάπουτσου για την κάθοδο ξένων διαιτητών

  12/11/2019 14:13
Για το θέμα που προέκυψε σχετικά με το αίτημα του Απόλλωνα για την κάθοδο των ξένων διαιτητών στο πρωτάθλημα, τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου, Γιώργος Πάπουτσος.
 
Όπως τόνισε στον Super Sport FM 104.0, οι Κύπριοι διαιτητές είναι ικανοί να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις, εκτός αν διαφανεί πολύ μεγάλη ανικανότητα εκ μέρους τους στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
 
Αναλυτικά τι είπε:
 
«Δεν πρέπει να χαλάσει η προσπάθεια που γίνεται για βελτίωση των διαιτητών. Υπάρχουν διαιτητές με ικανότητες. Συμφωνώ πως δεν υπάρχει η κατάλληλη εμπειρία, όμως υπάρχει προσωπικότητα. Πρέπει να δοκιμάζονται στις μικρές και μετά να στελεχώνουν την πρώτη. Όταν μιλάμε για το ντέρμπι Απόλλων-ΑΠΟΕΛ. έβγαλε τα κάστανα από την φωτιά σε πολλά ντέρμπι. Προσπάθησε, δεν λέω πως δεν έκανε λάθη. Όμως δεν πρέπει να τον κρεμάσουμε. Έχουμε όλοι τις κακές μας. Αν τεθεί σε εμάς θέμα ξένων διαιτητών, θα πούμε πως υπάρχουν ικανοί διαιτητές. Εκτός αν διαφανεί πως δεν μπορούν τραγικά να ανταποκριθούν. Δεν νομίζω να υπάρχει τόσο μεγάλη ανικανότητα που να πρέπει να φέρουμε ξένους διαιτητές. Στην Κύπρο των 600 ευρώ με πέντε προπονήσεις, γίνεται προσπάθεια. Είναι αρκετά τα λεφτά και πρέπει να τα παίρνει με την αξία του. Έχουν υποχρέωση να παρουσιάζονται καλύτεροι. Δεν χάνονται οι ικανότητες του με μια μέτρια ή κακή διαιτησία».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας