Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η ιστορία του μεγάλου νικητή της Ομόνοιας-«Ήταν σοκ, μου φώναζαν»

  12/11/2019 18:33
Η ιστορία του μεγάλου νικητή της Ομόνοιας-«Ήταν σοκ, μου φώναζαν»

Η ιστορία του μεγάλου νικητή της Ομόνοιας-«Ήταν σοκ, μου φώναζαν»

  12/11/2019 18:33
Ονειρικό το σενάριο που γράφτηκε για τον Κυριάκο Νικολάου στις 21 Σεπτεμβρίου 2019. Ο ίδιος πήρε θέση, όπως συνηθίζει άλλωστε, στη Δυτική κερκίδα του ΓΣΠ για το παιχνίδι της Ομόνοιας απέναντι στον Απόλλωνα και λίγες ώρες αργότερα έφυγε από το γήπεδο με δύο υπέροχα δώρα!
 
Το πρώτο ήταν η νίκη της Ομόνοιας απέναντι στον Απόλλωνα με 1-0, με σκόρερ μάλιστα τον Τιάγκο, τον αγαπημένο παίκτη του Κυριάκου!
 
Το δεύτερο δώρο, που αποτέλεσε και τη μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, ήταν που κέρδισε το ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο DACIA DUSTER 4X4, προσφορά του συνεργάτη της ομάδας Ομίλου Πηλακούτα.
 
Ο Κυριάκος ήταν ο μεγάλος νικητής στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα και στην οποία συμμετείχαν όλοι οι κάτοχοι Εισιτηρίου Διαρκείας, αλλά και οι φίλοι που είχαν αποκτήσει το Platinum 2+1 χρόνια Εισιτήριο Διαρκείας!
 
Ο μεγάλος νικητής, ο οποίος είναι κάτοχος Εισιτηρίου Διαρκείας για 15 χρόνια, εξιστορεί στο OFC TV όλα όσα έζησε εκείνη τη μέρα, την υπόσχεση (που δεν κράτησε) στη σύζυγο του και τις πρώτες του εντυπώσεις από το νέο του αυτοκίνητο.
 
Επίσης, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη μεγάλη του αγάπη, την Ομόνοια. Η άποψη του για τη φετινή προσπάθεια της ομάδας, το παιχνίδι που του έχει μείνει αξέχαστο, εξηγεί πόσο σημαντικό είναι για τον κάθε Ομονοιάτη να προμηθεύεται Εισιτήριο Διαρκείας και τονίζει πόσο ψηλά έχει την Ομόνοια στη ζωή του!
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας