Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Ήταν τραγικά, είχε παίκτες υπέρβαρους, τώρα η διοίκηση πληρώνει»

  12/11/2019 19:43
«Ήταν τραγικά, είχε παίκτες υπέρβαρους, τώρα η διοίκηση πληρώνει»

«Ήταν τραγικά, είχε παίκτες υπέρβαρους, τώρα η διοίκηση πληρώνει»

  12/11/2019 19:43
Τα δυο χρόνια που συμπλήρωσε στον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας αλλά και τα όσα βίωσε με την πάροδο του χρόνου, σχολίασε ο προπονητής της ομάδας της Αμμοχώστου, Σάββας Πουρσαϊτίδης, φιλοξενούμενος στον Super Sport FM. 
 

«Ήταν Οκτώβριος του 2017 και θυμάμαι τις πρώτες προπονήσεις. Προσπάθησα να μιλήσω με κάποιους παίκτες, το κλίμα, ήταν τραγικά τα πράγματα. Είχε παίκτες υπέρβαρους, οι εγκαταστάσεις σε κακή κατάσταση. Τότε είπα ότι πρέπει να βάλουμε προτεραιότητες. Το πιο σημαντικό ήταν να βελτιώσουμε την αγωνιστική εικόνα γιατί αυτό θα μας έδινες τους πόντους για να δυναμώσουμε και να αλλάξουμε πράγματα στην πορεία. Περάσαμε μεγάλη αμφισβήτηση, δεν ήρθαν νωρίς τα αποτελέσματα.

Αποκορύφωμα ένα παιχνίδι που χάσαμε από την Αλκή. Εκεί τους είπα ότι είναι απλά τα πράγματα. Τα παιδιά θέλουν προσπαθούν αλλά μας λείπει κάτι. Τους είπαν ότι θέλουμε τέσσερις ποδοσφαιριστές τον Ιανουάριο για να παίξουμε τα ρέστα μας. Είπαμε ότι πρέπει να πάρουμε και τους τέσσερις. Πετύχαμε και στους τέσσερις, τον Καρλαο, τον Τιάγκο, τον Νουρ και τον Ελουντού. Μας έδωσαν μεγάλη βοήθεια και μέσα από αυτούς αναγεννήθηκαν και οι υφιστάμενοι ποδοσφαιριστές. Τότε κάναμε πορεία πρωταθλητισμού, τερματίσαμε 7οι με 8 νίκες στα 10 παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο σεληνιασμένος Μερκής και τα δεδομένα στο σκοράρισμα του ΑΠΟΕΛ

Τότε είπα ότι τη νέα χρονιά θα έπρεπε να αλλάξουμε πράγματα. Η διοίκηση ήταν κοντά μου, είναι άνθρωποι που αγαπάνε παθολογικά την ομάδα τους και τους χαρακτηρίζω ήρωες. Κάποιοι προηγούμενοι που κάνουν και αντιπολίτευση γέμισαν με χρέη την ομάδα και εγώ τώρα δεν μπορώ να έχω τα μπάτζετ που θα ήθελα. Τώρα η διοίκηση πληρώνει πριν την ώρα της, δεν υπάρχει μουρμούρα στα αποδυτήρια, υπάρχει ηρεμία. Φτιάξαμε και ένα προπονητικό κέντρο από τα καλύτερα. Με την βοήθεια της διοίκησης κλείσαμε τα γήπεδα, φτιάξαμε τα αποδυτήρια, τα γυμναστήρια όλα. Τώρα θα αρχίσει το νέο προπονητικό που θα είναι εντυπωσιακό, θα είναι μικρογραφία του Αρχαγγέλου και του Κολοσσίου»,

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας