Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Κορυφαίος προπονητής ο Κετσπάγια

  13/11/2019 12:23
Κορυφαίος προπονητής ο Κετσπάγια

Κορυφαίος προπονητής ο Κετσπάγια

  13/11/2019 12:23
Ο Τιμούρ Κετσπάγια αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής για τον μήνα Οκτώβριο και ως εκ τούτου κατέκτησε τον ομώνυμο τίτλο «Winmasters Προπονητής του Μήνα».
 
Ο Γεωργιανός τεχνικός της «Κυρίας» αποτέλεσε σημείο αναφοράς των συναδέλφων του, μέσα από το εξαιρετικό σύνολο που παρουσιάζει, κάτι που μεταφράστηκε και σε ανάλογη συγκομιδή ψήφων, αφού οι 10 από τους 11 συναδέλφους του, εξέφρασαν την προτίμηση τους, προς το πρόσωπό του. Ψήφο ανταμοιβής έλαβαν επίσης  οι Ντούσαν Κέρκεζ και Σάββας Πουρσαϊτίδης, οι οποίοι ακολούθησαν στη σειρά κατάταξης.
 
Δύσκολα, θα μπορούσε να υπάρξει θέμα ανατροπής του αποτελέσματος, καθώς όπως καταδεικνύει και η τελικό… σκορ, ο κόουτς των κυανολεύκων επικράτησε με τη διαφορά να αγγίζει τις 12 μονάδες, από τον δεύτερο Ντούσαν Κέρκεζ.
 
Αναμφίβολα, το κυριότερο κριτήριο που οδήγησε τους προπονητές του πρωταθλήματος Cyta να δώσουν το χρίσμα του κορυφαίου για τον μήνα Οκτώβριο στον Τιμούρ Κετσπάγια είναι το αήττητο σερί της Ανόρθωσης, που την έφερε και στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, γεγονός που συνεχίστηκε και στις δύο αγωνιστικές που πραγματοποιήθηκαν τον μήνα Νοέμβριο. 
 
Αξίζει να σημειώσουμε πως οι 12 προπονητές του Πρωταθλήματος Cyta ψηφίζουν κάθε μήνα με πόντους 5, 3 και 1 τους συναδέλφους τους που πιστεύουν πως έκριναν σε καθοριστικό βαθμό με την καθοδήγησή τους την πορεία επιτυχίας της ομάδας τους. Είναι η πέμπτη διαδοχική χρονιά που ο Αξίζει να σημειώσουμε πως οι 12 προπονητές του Πρωταθλήματος Cyta ψηφίζουν κάθε μήνα με πόντους 5, 3 και 1 τους συναδέλφους τους που πιστεύουν πως έκριναν σε καθοριστικό βαθμό με την καθοδήγησή τους την πορεία επιτυχίας της ομάδας τους. Είναι η πέμπτη διαδοχική χρονιά που ο Σύνδεσμος Προπονητών αναδεικνύει τον καλύτερο προπονητή του μήνα, ενώ για τρίτη συνεχή χρονιά ανάδοχος χορηγός του Επάθλου είναι η winmasters.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας