Μίλησε για πιθανή μεταγραφή Τάμαρι και Ιωάννου στην Ιταλία ο Τέτι

Στους αγώνες του ΑΠΟΕΛ με τον Άγιαξ, στον Τόμας Ντολ και στος Νικόλα Ιωάννου και Μούσα Αλ Τάμαρι, αναφέρθηκε, ο τεχνικός διευθυντής των γαλαζοκιτρίνων, Ντομένικο Τέτι,  μιλώντας Sky Sport, αφού βρέθηκε στο Άμστερνταμ, στα πλαίσια του 18ου WyScout Forum, μαζί με πολλούς άλλους μάνατζερ και διευθυντές ποδοσφαίρου.

«Βρεθήκαμε κοντά στο να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι στον Άγιαξ. Παίξαμε καλά αλλά ξέρουμε την αξία του Ολλανδικού συλλόγου», ανέφερε ο αρχικά ο Ντομενίκο Τέτι για τους αγώνες του ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Αίαντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Παρομοίασε τον Ντολ με τον Αντόνιο Κόντε

«Η εμπειρία μου στην Κύπρο είναι πολύ θετική. Παίζουμε στο Γιουρόπα Λιγκ και παλεύουμε για την πρόκριση στους 32. Έχουμε μια ομάδα με πολλούς ξένους παίκτες, υπάρχει πολύ πάθος για ποδόσφαιρο σε όλο το νησί. Στον ΑΠΟΕΛ υπάρχει εξαιρετική οργάνωση και δομή, έχουμε πολλούς επαγγελματίες. Ο σύλλογος θέλει να μεγαλώσει για να διατηρήσει ένα Ευρωπαϊκό επίπεδο», πρόσθεσε για την εμπειρία του στο νησί μας ο  τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών.

Για τον τεχνικό των γαλαζοκιτρίνων, ο Ντομενίκο Τέτι ανέφερε «ο προπονητής μας είναι ο Τόμας Ντολ, ενεργητικός και παθιασμένος. Μου θυμίζει τον Αντόνιο Κόντε. Λατρεύει την δουλειά του και την Ιταλία, έχει πολύ ωραίες μνήμες από τις εμπειρίες του σε Μπάρι και Λάτσιο. Τα πάει καλά, προσπαθούμε να βελτιωθούμε».

«Ο Νικόλας Ιωάννου και ο Μούσα Αλ-Τάμαρι ξεχωρίζουν, σύντομα μπορούν να φτάσουν σε ένα επίπεδο ώστε να μπορούν να παίξουν στην Ιταλία», κατέληξε για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal
Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής