Έντονος ο Μαλέκος: Δεν γίνεται ο κάθε προπονητής να είναι στo απυρόβλητο

Για το επερχόμενο παιχνίδι της Εθνικής Κύπρου με την Σκωτία μίλησε ο προπονητής του ΘΟΪ, Κώστας Μαλέκος, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM 104.0, ενώ παράλληλα τόνισε πως πρέπει η Εθνική να αρχίσει να αποκτά μια σταθερότητα.

«Βλέπουμε αυτά που κάνει η Εθνική τα τελευταία χρόνια και θέλω να τοποθετηθώ γενικά χωρίς να αναφέρουμε πως οι παίκτες είναι νεαροί, όπως λέμε αρκετά, ή πάμε για ανανέωση. Πρέπει να υπάρξει πίεση και να θέσουμε στόχους, μόνο έτσι θα δούμε αποτελέσματα στην Εθνική, όλα τ’ άλλα είναι για… να γελάς. Όποιος και να είναι ο προπονητής, δεν μιλώ για τον Ραν Μπεν Σιμόν. Πρέπει να κυνηγήσουμε αποτελέσματα. Δεν γίνεται ο κάθε προπονητής να είναι στο απυρόβλητο. Όταν δεν πετυχαίνει τους στόχους που τέθηκαν να φεύγει. Πρέπει να μπει πίεση στους παίκτες. Μπορείς να παίζεις ποδόσφαιρο χωρίς στόχους; Όχι. Όταν δεν πετύχεις τους στόχους που έθεσες, αποτυγχάνεις», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Μαλέκος για τον αγώνα της Εθνικής με την Σκωτία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Η κρίσιμη συνέλευση της Ανόρθωσης και τα τρία καυτά θέματα στο τραπέζι

Πως περίμενες την Κύπρο στη διοργάνωση; «Όταν ξεκίνησε η διοργάνωση, πάντα λέμε ότι πάμε για το καλύτερο. Έτσι, να μην κριτικάρουμε και να μην λέμε τίποτα. Εγώ είμαι της άποψης, ότι στην Κύπρο πρέπει να κερδίζουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Όπως και να λέγεται ο αντίπαλος. Κάποτε μπορούσαμε να κερδίσουμε την Ισπανία. Το ζήτημα τώρα είναι να έχουμε μια σταθερότητα έτσι ώστε να διεκδικήσουμε πρόκριση στην επόμενη φάση; Ποιος είναι ο στόχος; Ο κάθε προπονητής, πρέπει να βάζει αυτούς τους στόχους και έπειτα να γίνεται μια αλλαγή αν δεν πετύχει. Το ίδιο ισχύει και για την Εθνική Ελπίδων. Εγώ ήμουν εκεί, έκανα τρεις ήττες και έφυγα. Ο νυν προπονητής έχασε 13 ματς και ακόμη είναι εκεί. Κάποια πράγματα δεν πρέπει να συμβαίνουν επειδή έχουμε διασυνδέσεις. Πόσα χρόνιας είναι ο Σάββας Κωνσταντίνου στην ΚΟΠ, Μάριος Κωνσταντίνου, ο Άδωνης, ο Ανθούλλης και οι άλλοι; Πόσα χρόνια είναι εκεί; Έχουν πετύχει κάτι; Είναι όμως 30 χρόνια εκεί. Εγώ θεωρώ ότι δεν μπορούμε να βάζουμε στόχους στο ποδόσφαιρο, να μην τους πετυχαίνουμε αλλά να είμαστε εκεί», κατέληξε ο προπονητής του ΘΟΪ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Το μήνυμα του Μπεν Σιμόν για το ντέρμπι με την Ομόνοια-«Είμαστε συγκεντρωμένοι στα μικρά πράγματα»
Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»