Η λύπη του Μαργκάσα και η αυστηρότητα του Τιμούρ

Στην Εθνική ομάδα, την πορεία του στην Ανόρθωση και τον προπονητή του Τιμούρ Κετσπάγια, αναφέρθηκε ο μέσος της Ανόρθωσης, Ρενάτο Μαργκάσα σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στο ΣΠΟΡ FM 95, ενώ παράλληλα τόνισε πως ο στόχος στον σύλλογο της Ανόρθωσης είναι το πρωτάθλημα και στους Ρούμπεν Ράγιος και Κωστάκη Αρτυματά.
 
«Είμαι καλύτερα, αύριο θα κάνω ξανά εξετάσεις και θα δούμε τι άλλο μπορώ να κάνω. Είμαι λυπημένος και σίγουρα αυτοί που θα παίξουν θα δώσουν το καλύτερο τους εαυτό. Στόχος μας είναι η Τρίτη θέση. Είναι πολύ σημαντικό, γιατί δεν είναι κάτι που έγινε ξανά. Έχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Είμαστε στο ίδιο επίπεδο μαζί τους. Σίγουρα παίκτες όπως Ρόμπερτσον, έχουν παίξει Πρέμιερ Λιγκ, αλλά μπορούμε και εμείς να κάνουμε το παιχνίδι μας», ανέφερε αρχικά ο Κυπροποιημένος μέσος.

«Δεν νιώθουμε πίεση για τη παρουσία του κόσμου. Εμείς προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ομάδα. Είναι δύσκολο να φτιάξουμε ομοιογένεια. Προσπαθούμε να παίξουμε καλά και είμαι σίγουρος, πως ο κόσμος θα έρθει κοντά μας», πρόσθεσε αν νιώθουν πίεση οι ποδοσφαιριστές με την παρουσία του κόσμου. Στο μέλλον ανέφερε «έχουμε ποιότητα και πιστεύω πως στο μέλλον θα έρθει η πρόκριση. Είδαμε κάποια νεαρά παιδιά τώρα πως παίζουν πολύ καλά», πρόσθεσε ο 35χρονος για την πίεση που έχει η Εθνική από τον κόσμο.

«Θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Αυτό μας είπε ο Τιμούρ στην πρώτη μας προπόνηση. Δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε από κανένα. Κάθε μας παιχνίδι είναι γεμάτο το γήπεδο. Θέλουμε να είμαστε εκεί να παίξουμε με όλες τις ομάδες, για να κερδίσουμε και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Ξέρω πως είμαι σημαντικός παίκτης. Εγώ δυστυχώς δεν μπορούσα να βοηθήσω με τη Σαλαμίνα. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο στόχος μου ήταν το πρωτάθλημα, αυτός ήταν και ο λόγος που έφυγα από τη Νέα Σαλαμίνα. Δεν το κατάφερα με την Ομόνοια, ελπίζω να το καταφέρω με την Ανόρθωση. Και εμείς θέλουμε να δούμε το Ρούμπεν να παίξει καλά, ο ίδιος μας είπε ότι αν δεν ήταν η ομάδα έτσι δεν θα ήμουν και εγώ. Εγώ με τον Κωστάκη όταν παίζουμε, σκεφτόμαστε ότι έχουμε ένα ποιοτικό ποδοσφαιριστή μπροστά μας και πρέπει να του δίνουμε βοήθειες. Είναι φανταστικός παίκτης ο Κωστάκης και βλέπω την ποιότητα που έχει και αυτός κάνει πάρα πολύ καλά παιχνίδια. Είναι από τους καλύτερους Κύπριους ποδοσφαιριστές», ανέφερε για την πορεία του στην Ανόρθωση και το Ρούμπεν Ράγιος.

«Είναι αυστηρός ο Τιμούρ. Θέλει η ομάδα του να κερδίζει και ξέρει καλύτερα από εμάς τι πρέπει να κάνει και το κάνει. Αν πρέπει να φωνάξει θα φωνάξει. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με τον Κετσπάγια. Ο Νούνο Ασσίς είναι από τους καλύτερους παίκτες που έπαιξα στη ζωή μου. Τώρα θέλω να παίζω με τον Ράγιο γιατί ο Νούνο σταμάτησε», κατέληξε ο Ρενάτο Μαργκάσα για τον Τιμούρ Κετσπάγια.
 

Δειτε Επισης

Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies