«Δεν μας απασχολεί ποιος σφυρίζει, δεν παρουσίασε επιχειρήματα ο Απόλλωνας»

Τη δική του θέση για το θέμα που προέκυψε με τους ξένους διαιτητές, έδωσε ο ΑΠΟΕΛ μέσω του εκπροσώπου Τύπου του, Νεκτάριου Πετεβίνου.
 
Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ο Νεκτάριος Πετεβίνος τόνισε ότι δεν αφορά τους γαλαζοκίτρινους ποιος σφυρίζει και ποιος όχι. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η πρώτη αντίδραση του Ζαχίντ μετά τον τραυματισμό του
 
Παράλληλα, οι γαλαζοκίτρινοι δεν έχουν ανακοινώσει κάτι επίσημο με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου, ωστόσο αναμένεται να πάρει θέση στην ακαδημία του συλλόγου. 
 
Οι δηλώσεις του:
«Θα έλεγα ότι είμαστε μια ομάδα που μπορεί ν’ ανταπεξέλθει με τις απουσίες. Είμαστε γεμάτοι από ατομική ποιότητα. Πρέπει να παρουσιάσουμε ένα σύνολο που να δείχνει ομαδικότητα. Τα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζουμε αγωνιστική βελτίωση. Προτεραιότητα σε αυτή τη φάση είναι το αποτέλεσμα. Με την ΑΕΚ ήμασταν καλύτεροι και δεν κερδίσαμε. Γνωρίζουμε εσωτερικά τα πράματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Οι άλλες ομάδες έχουν χάσει βαθμούς. Είμαστε ομάδα με νέα πρόσωπα στην οποία μπήκε νέα φιλοσοφία. Αυτή τη στιγμή είμαστε ζωντανοί στην Ευρώπη. Ο δρόμος είναι πάρα πολύ μακρύς».
 
Για το θέμα με τη διαιτησία: «Δεν έχει επικοινωνήσει κανένας μαζί μας. Έχουμε παραλάβει στην επιστολή του Απόλλωνα. Αν ο Απόλλωνας θέλει να ανοίξει μια συζήτηση θα πρέπει να αποταθεί στην ΚΟΠ. Να κρίνουμε όλοι μαζί ποιο είναι το καλύτερο για το πρωτάθλημά μας. Κάποιες ομάδες έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους. Εμείς δεν θα πάρουμε θέση. Δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα ποιος σφυρίζει και ποιος όχι. Αν η Ομοσπονδία κρίνει ότι πρέπει να κάνουμε μια αλλαγή τότε θα γίνει. Δεν βλέπεις κάποια επιχειρηματολογία από τον Απόλλωνα για τους διαιτητές. Το ζητούμενο είναι να υπάρχει μια κοινή απόφαση. Να μην είναι απόφαση που ν’ αλλάζει ένα καθεστώς για κάποιους μήνες. Ο Απόλλωνας θα πρέπει να παρουσιάσει τη θέση του και εμείς θα είμαστε εκεί να τη δούμε. Δεν ξέρω σε ποιο πρωτάθλημα δεν υπάρχει συζήτηση για τη διαιτησία. Εμείς περιμένουμε τις εξελίξεις και είμαστε πρόθυμοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο Μπέλετς, τα πλεονεκτήματα και τα ρίσκα στην άμυνα του ΑΠΟΕΛ

Για τον Αλεξάνδρου: «Ο Νεκτάριος είναι μοναδικό παράδειγμα. Είναι μέλος της πιο λαμπρής ιστορίας του ΑΠΟΕΛ. Κατέχει τους περισσότερους τίτλους πρωταθλήματος. Ήταν απόλυτα επαγγελματίας. Με ό,τι αποφασίσει να ασχοληθεί δεν κάνει καμία έκπτωση. Δεν μπορώ να το αποκλείσω αν θα υπάρξει κάτι με την ομάδα μας. Όταν θα υπάρξει κάτι ανακοινώσιμο θα το μάθετε».

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς