«Δεν μας απασχολεί ποιος σφυρίζει, δεν παρουσίασε επιχειρήματα ο Απόλλωνας»

Τη δική του θέση για το θέμα που προέκυψε με τους ξένους διαιτητές, έδωσε ο ΑΠΟΕΛ μέσω του εκπροσώπου Τύπου του, Νεκτάριου Πετεβίνου.
 
Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ο Νεκτάριος Πετεβίνος τόνισε ότι δεν αφορά τους γαλαζοκίτρινους ποιος σφυρίζει και ποιος όχι. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η πρώτη αντίδραση του Ζαχίντ μετά τον τραυματισμό του
 
Παράλληλα, οι γαλαζοκίτρινοι δεν έχουν ανακοινώσει κάτι επίσημο με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου, ωστόσο αναμένεται να πάρει θέση στην ακαδημία του συλλόγου. 
 
Οι δηλώσεις του:
«Θα έλεγα ότι είμαστε μια ομάδα που μπορεί ν’ ανταπεξέλθει με τις απουσίες. Είμαστε γεμάτοι από ατομική ποιότητα. Πρέπει να παρουσιάσουμε ένα σύνολο που να δείχνει ομαδικότητα. Τα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζουμε αγωνιστική βελτίωση. Προτεραιότητα σε αυτή τη φάση είναι το αποτέλεσμα. Με την ΑΕΚ ήμασταν καλύτεροι και δεν κερδίσαμε. Γνωρίζουμε εσωτερικά τα πράματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Οι άλλες ομάδες έχουν χάσει βαθμούς. Είμαστε ομάδα με νέα πρόσωπα στην οποία μπήκε νέα φιλοσοφία. Αυτή τη στιγμή είμαστε ζωντανοί στην Ευρώπη. Ο δρόμος είναι πάρα πολύ μακρύς».
 
Για το θέμα με τη διαιτησία: «Δεν έχει επικοινωνήσει κανένας μαζί μας. Έχουμε παραλάβει στην επιστολή του Απόλλωνα. Αν ο Απόλλωνας θέλει να ανοίξει μια συζήτηση θα πρέπει να αποταθεί στην ΚΟΠ. Να κρίνουμε όλοι μαζί ποιο είναι το καλύτερο για το πρωτάθλημά μας. Κάποιες ομάδες έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους. Εμείς δεν θα πάρουμε θέση. Δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα ποιος σφυρίζει και ποιος όχι. Αν η Ομοσπονδία κρίνει ότι πρέπει να κάνουμε μια αλλαγή τότε θα γίνει. Δεν βλέπεις κάποια επιχειρηματολογία από τον Απόλλωνα για τους διαιτητές. Το ζητούμενο είναι να υπάρχει μια κοινή απόφαση. Να μην είναι απόφαση που ν’ αλλάζει ένα καθεστώς για κάποιους μήνες. Ο Απόλλωνας θα πρέπει να παρουσιάσει τη θέση του και εμείς θα είμαστε εκεί να τη δούμε. Δεν ξέρω σε ποιο πρωτάθλημα δεν υπάρχει συζήτηση για τη διαιτησία. Εμείς περιμένουμε τις εξελίξεις και είμαστε πρόθυμοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο Μπέλετς, τα πλεονεκτήματα και τα ρίσκα στην άμυνα του ΑΠΟΕΛ

Για τον Αλεξάνδρου: «Ο Νεκτάριος είναι μοναδικό παράδειγμα. Είναι μέλος της πιο λαμπρής ιστορίας του ΑΠΟΕΛ. Κατέχει τους περισσότερους τίτλους πρωταθλήματος. Ήταν απόλυτα επαγγελματίας. Με ό,τι αποφασίσει να ασχοληθεί δεν κάνει καμία έκπτωση. Δεν μπορώ να το αποκλείσω αν θα υπάρξει κάτι με την ομάδα μας. Όταν θα υπάρξει κάτι ανακοινώσιμο θα το μάθετε».

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας