Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Παρεμβαίνει και προειδοποιεί τον Κούμα για την κάρτα ο Σοφοκλέους

  15/11/2019 13:43
Παρεμβαίνει και προειδοποιεί τον Κούμα για την κάρτα ο Σοφοκλέους

Παρεμβαίνει και προειδοποιεί τον Κούμα για την κάρτα ο Σοφοκλέους

  15/11/2019 13:43
Την άμεση τροποποίηση της νομοθεσίας για την κάρτα φιλάθλου ζητά η ΑΕΛ, μέσω μιας μακροσκελούς επιστολής του Ανδρέα Σοφοκλέους, προς τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Κούμα.
 
Οι γαλαζοκίτρινοι παραθέτουν στοιχεία για την πιο χαμηλή προσέλευση των τελευταίων χρόνων, δίνοντας χειροπιαστά παραδείγματα από τα εισιτήρια που κόπηκαν στα ντέρμπι του πρωταθλήματος.
 
 
Παράλληλα, η ομάδα της Λεμεσού αναφέρεται στην «πτώχευση του ποδοσφαίρου» και στην αδιαφορία που επιδεικνύει ο κόσμος σ’ ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών.
 
«Πρόεδρε, εκτός από τον κίνδυνο οικονομικής πτώχευσης των σωματείων λόγω της μικρής προσέλευσης στα γήπεδα, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με την αποχή από τη μία και την αδιαφορία των παραγόντων του ποδοσφαίρου σε αυτή την αποχή από την άλλη, τότε και αυτό είναι και το πιο σοβαρό θα πτωχεύσει και το ίδιο το άθλημα, διότι τα αθλήματα ζουν εφόσον προσφέρουν θέαμα στον κόσμο και ο κόσμος από τη μεριά του τα στηρίζει με την προσέλευσή του. Αν νομίζεται ότι με το να συνεχιστεί η παρακολούθηση από τον κόσμο των αγώνων από την τηλεόραση και όχι από το γήπεδο θα συνεχίσει το άθλημα να είναι ζωντανό στην Κύπρο απατάστε οικτρά. Αν ο φίλαθλος δεν νιώσει τη ζέστη και την ομορφιά του ποδοσφαίρου μέσα στο γήπεδο και παρακολουθεί από την τηλεόραση όπως οποιοδήποτε άλλο τηλεοπτικό πρόγραμμα ενώ ταυτόχρονα θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει και άλλους ποδοσφαιρικούς αγώνες πιο προηγμένων πρωταθλημάτων, αυτό απλά θα σημαίνει το τέλος του κυπριακού ποδοσφαίρου», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή ο Ανδρέας Σοφοκλέους, για να καταλήξει:
 
«Πρόεδρε δυστυχώς εσύ και η εκτελεστική επιτροπή σφυρίζετε αδιάφορα, παρά το γεγονός ότι το άθλημα κινδυνεύει. Ανάλαβε δράση εσύ και η εκτελεστική άμεσα διότι τα περιθώρια στενεύουν. Μην σας εξαπατά το γεγονός ότι περιστασιακά για αγώνες ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος ή για αγώνες μεγάλης κρισιμότητας έκαναν  κάρτα φιλάθλου 90-100.000 κόσμου την προσέλευση των φιλάθλων συνολικά στους αγώνες να εξετάσετε.
Σας καλώ όπως συγκαλέσετε συνάντηση προέδρων για να σχεδιάσουμε και να συζητήσουμε περεταίρω ενέργειες προς επίλυση αυτού του προβλήματος.
 
Σίγουρα, δεν πρόκειται να καταργηθεί η κάρτα φιλάθλου αλλά πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για την τροποποίηση του νόμου για να επιστρέψει πάλι ο κόσμος πίσω στα γήπεδα».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας