Αντιμέτωπη με την ιστορία της κόντρα στη Σκωτία η Κύπρος

Αντιμέτωπη με την ιστορία της τίθεται η Κύπρος, η οποία κοντράρεται με τη Σκωτία για την 9η αγωνιστική του 9ου προκριματικού ομίλου του Euro 2020. Η Εθνική ομάδα θέλει μόνο νίκη για ν' ανέβει στους 13 βαθμούς και να εξασφαλίσει την τρίτη θέση για πρώτη φορά από τη σύσταση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στα άδυτα του Απόλλωνα-Οι αποκαλύψεις του γιατρού των γαλάζιων

Ο Ραν Μπεν Σιμόν είδε με μεγάλη χαρά τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του να προπονούνται κανονικά και πάει πάνοπλος σ' ένα από τα πιο σημαντικά (αν και βαθμολογικά δεν υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης) παιχνίδια της ιστορίας της ομάδας. 

Ο 48χρονος τεχνικός, παρουσιάστηκε αρκετά αισιόδοξος για τις πιθανότητες νίκης της Εθνικής ομάδας στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου πριν τον αγώνα με τη Σκωτία, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δουλειά και την προσπάθεια που καταβάλουν οι παίκτες του στις προπονήσεις. 

«Έχουμε ένα μεγάλο αγώνα ενώπιον μας. Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα σταυροδρόμι ως Εθνική ομάδα. Έχουμε την πρόκληση να πετύχουμε κάτι που ποτέ στο παρελθόν δεν καταφέραμε ως Εθνική, να τερματίσουμε στην 3η θέση. Οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι για την πρόκληση που τους περιμένει. Έχω αυτοπεποίθηση και πίστη στην ομάδα μου. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει και να στηρίξει αυτά τα παιδιά τα οποία αποτελούν κομμάτι της κυπριακής κοινωνίας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.

Η αποστολή της Σκωτίας έφτασε στην Κύπρο χωρίς τα μεγάλα της αστέρια, αφού έμειναν εκτός αποστολής ο Άντι Ρόμπερτσον της Λίβερπουλ και ο Σκοτ Μακτόμινι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παρεμβαίνει και προειδοποιεί τον Κούμα για την κάρτα ο Σοφοκλέους

Οι παίκτες που έχει διαθέσιμους ο Ισραηλινός κόουτς (ένας θα μείνει εκτός αποστολής από τον αγώνα): 

Ματία Σπόλιαρτις, Ανδρέας Αβραάμ, Χρίστος Γουήλερ, Μιχάλης Ιωάννου, Κωστάκης Αρτυματάς, Γιώργος Εφραίμ, Γιώργος Μερκής, Νικόλας Ιωάννου, Ιωάννης Πίττας, Φώτιος Παπουλής, Χαράλαμπος Κυριάκου, Δημήτρης Θεοδώρου, Ούρκο Πάρτο, Ιωάννης Κωστή, Κύπρος Χριστοφόρου, Τάσος Κίσσας, Γιώργος Οικονομίδης, Παναγιώτης Ζαχαρίου, Ιωάννης Κούσουλος, Νεόφυτος Μιχαήλ, Πιέρος Σωτηρίου, Ανδρέας Καρώ, Τζέισον Δημητρίου, Γρηγόρης Κάστανος

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών