Το αυστριακό νυστέρι μάτωσε την Εθνική και χάρισε την τρίτη θέση στους Σκωτσέζους

Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η Εθνική μας απέναντι στην Σκωτία που έχασε στο τέλος με 1-2 μέσα στο ΓΣΠ, χάνοντας στην ουσία το τρένο για την 3η θέση.
 
Οι διεθνείς μας μπήκαν αρκετά ορεξάτοι στην αναμέτρηση και κατάφεραν να σκοράρουν με τον Εφραίμ, αλλά ο διαιτητής δεν μέτρησε το τέρμα του εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ. Από εκεί και πέρα η Σκωτία, κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με την Εθνική μας να είναι σε ένα διαρκεί τρέξιμο με το σκορ αλλά και τον χρόνο.
 
Στην επανάληψη οι διεθνείς μας κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα μετά από ένα εκπληκτικό τέρμα του Εφραίμ μέσα από την περιοχή. Η χαρά των ποδοσφαιριστών μας κράτησε μόνο πέντε λεπτά αφού ο Μακγκίν έβαλε και πάλι την ομάδα του μπροστά στο σκορ.
 
Ήταν μια πολύ κακή διαιτησία από τον Λέχνερ, με τον Γάλλο διαιτητή να σφαγιάζει ουσιαστικά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με μερικές του αποφάσεις. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από την Εθνική μας, που σίγουρα δικαιούταν το κάτι παραπάνω.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Με τρομερό μονοκόμματο σουτ κάρφωσε τη Σκωτία ο Εφραίμ
 
A’ ημίχρονο

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Οι διεθνείς μας είχαν την όρεξη και την διάθεση να επιτεθούν και να παίξουν μπάλα. Μάλιστα από το 6’ της αναμέτρησης ο Εφραίμ σκόραρε αλλά ο διαιτητής δεν είχε ανοικτά τα μάτια του. Συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές μας αντάλλαξαν πανέμορφα την μπάλα με αυτή να φτάνει στον Εφραίμ. Ο άσος του ΑΠΟΕΛ, άδειασε με εκπληκτικό τρόπο τον αμυντικό της Σκωτίας με το δοκάρι να τον σταματά. Η Σκωτία ωστόσο κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στην πρώτη φάση που βρήκε. Ο Κρίστι στο 12’, βρήκε χώρο και εκμεταλλεύτηκε την κακή αμυντική της Κύπρου. Με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Πάρντο για το 0-1. Ο Πιέρος στο 26’ βρήκε και αυτός με την σειρά τον χώρο κάνοντας ένα δυνατό σουτ με τον τερματοφύλακα της Σκωτίας να απομακρύνει την μπάλα με δυσκολία.  
 
Β’ ημίχρονο

Ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το δεύτερο το δεύτερο ημίχρονο για την Εθνική μας. Στο 47’, ο Εφραίμ με εκπληκτικό πλασέ μέσα από την περιοχή, έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Η Σκωτία απάντησε σχεδόν άμεσα με τον Κακγκίν. Συγκεκριμένα στο 52’, ο Τέϊλορ, έκανε το γύρισμα στην περιοχή με τον άσο της Σκωτίας να βάζει την προβολή και να κερδίζει για δεύτερη φορά τον Πάρντο. Η Εθνική μας, έφτασε πολύ κοντά στο να ισοφαρίσει με τον Κωστή. Στο 69’, ο Δημητρίου, έκανε το γύρισμα στην περιοχή με τον άσο της Σαλαμίνας να κάνει το κεφάλι με την μπάλα να περνά εκατοστά από το δοκάρι της Σκωτίας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Η γκολάρα που έβαλε μπροστά στο σκορ τη Σκωτία

Ενδεκάδες:
 
Κύπρος: Πάρντο, Καρώ (Κάστανος 42'), Ιωάννου, Μερκής, Δημητρίου, Εφραίμ (Σπόλιαριτς 73’), Κυριάκου (Θεοδώρου 77’), Σωτηρίου, Κούσουλος, Παπουλλής, Κωστή
 
Σκωτία: Μαρσάλ, Πάλμερ, Τέιλορ, Τζάκ, Γκάλαχερ, Μακ Κίνα, Φόρεστ (Φόρεστ 72’), Μακ Γκίν, Νέισθμιθ (Μακ Μπέρνι 62'), Μακ Γκρέγκορ, Κρίστι
 
Σκόρερς: Εφραίμ 47'/ Κρίστι 12', Μαγκίν 52'
 
Κίτρινες: -/ Μακγκρέγκορ, Μακγκίν
 
Κόκκινες: -/-
 
Διαιτητής: Λέχνερ (Αυστρία)
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ
Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι
Κούρης και Σπάρτακος διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών
Ξέσπασμα Αταμάν-«Αν δεν πάμε F4 δε θα 'μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»
Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα