Τι έκαναν Μπέζιακ και Ντούρις με τις Εθνικές τους

Διακοπή στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μιας και αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνονται οι όμιλοι για τα προκριματικά του Γιούρο 2020.

Οι Ρόμαν Μπέζιακ του ΑΠΟΕΛ και Μίχαλ Ντούρις της Ανόρθωσης συμμετείχαν στις προσπάθειες που έκαναν οι Εθνικές τους.

Από την μια ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Ρόμαν Μπέζιακ, πήρε πολύ λίγο χρόνο συμμετοχής αφού μπήκε στο 91’ της αναμέτρησης, στη νίκη της ομάδας του με 1-0 απέναντι στην Λετονία. Η Σλοβενία ωστόσο δεν τα κατάφερε αφού βρίσκεται στην 3η θέση με 14 βαθμούς έναντι της Αυστρίας που είναι στην 2η θέση με 19 βαθμούς αντίστοιχα.
Από την άλλη ο Μίχαλ Ντούρις, αγωνίστηκε για 20 λεπτά περίπου αφού πέρασε στον αγώνα στο 72’ στην ήττα της Σλοβακίας από την Κροατία με 3-1.

Πολύ αμφίρροπος είναι ο 5ος όμιλος αφού με μια αγωνιστική να μένει, 3 ομάδες διεκδικούν την δεύτερη προνομιούχα θέση. Από την μια η Ουγγαρία, έχει 12 βαθμούς και βρίσκεται στην δεύτερη θέση από την άλλη η Ουαλία έχει 11 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση. Τέλος, η Σλοβακία του Ντούρις βρίσκεται στην 4η θέση με ένα βαθμό λιγότερο από την Ουλία.
 

Δειτε Επισης

Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης
Καταρχήν συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τζόρτζε Ιβάνοβιτς
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλέχο στον ΑΠΟΕΛ η Κάντιθ
Πάφος, ΑΕΚ, Άρης και Ομόνοια φουλάρουν ενόψει ευρωπαϊκών αγώνων-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Χ. Λοΐζίδης: Eνίσχυση των Κύπριων διαιτητών και προσέλκυση νέων στο χώρο
Στέλνουν τον Χατζηγιοβάνη στην Ομόνοια
Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη