Το βλαστάρι της Ομόνοιας και η αποκάλυψη του Μπεργκ

Ένα σπριντ του Ανδρόνικου Κακουλλή, στο 84’ του ντέρμπι της Ομόνοιας με την ΑΕΛ, ήταν αιτία για ξεσηκωθεί ο κόσμος των πρασίνων. Ο Νορβηγός κόουτς, Χένινγκ Μπεργκ, βλέπει στο πρόσωπο του νεαρού φορ ένα ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα δώσει λύσει στη γραμμή κρούσης του τριφυλλιού.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Η κάθοδος Παπασταύρου και το... όνειρο των Ομονοιατών
 
Ο Κύπριος επιθετικός των πρασίνων, πέρασε ως αλλαγή στο ντέρμπι και λίγο έλειψε από το να χριστεί σκόρερ, πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή κούρσα από το κέντρο φθάνοντας απέναντι από τον Βοζίνια, ωστόσο το πλασέ του δεν ήταν εύστοχο.

Ο Μπεργκ, εμπιστεύεται τον Κακουλλή από το ξεκίνημα της περιόδου, αποδεικνύοντας έτσι ο νεαρός πως μέσα από τη σκληρή δουλειά, άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε και προχωρά προς το καλύτερο.

«Το θέλαμε από το πρώτο λεπτό. Προχωράμε παρακάτω, πήραμε τη νίκη. Ήθελα να μπω μέσα και να βοηθήσω για να πάρουμε τη νίκη, ήταν μια καλή η κούρσα, όμως θα ήταν καλύτερη αν έμπαινε το γκολ. Παιχνίδι με παιχνίδι να παίρνουμε τους πόντους και προχωράμε. Δουλεύω και προσπαθώ για το καλύτερο», ανέφερε ο επιθετικός των πρασίνων, μετά από το ντέρμπι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Το μήνυμα του Ουζόχο από το κρεβάτι του πόνου

Μέσα από τις δηλώσεις του, ο Ανδρόνικος Κακουλλής, δείχνει πως συνεχίζει προσγειωμένα και μεθοδικά, ενώ μέσα από την δουλειά ανταμείβονται οι προσπάθειες.

O 18χρονος φορ, μετρά τρεις συμμετοχές, ως αλλαγή, στις πρώτες εννέα αγωνιστικές, καταγράφοντας 34 λεπτά. Αγωνίζεται με το τριφύλλι στο στήθος από το 2017, ενώ την ιδία χρονιά έγινε διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, πραγματοποιώντας μέχρι σήμερα 32 συμμετοχές.

Ο επιθετικός της του τριφυλλιού, αγωνίστηκε για 90 λεπτά με την Εθνική απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Σλοβακίας την προηγούμενη Τετάρτη (13/11), σε αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 6ου προκριματικού ομίλου του UEFA EURO U19.

Χωρίς αμφιβολία, ο Νορβηγός κόουτς δέχεται αρκετή κριτική για το γεγονός πως δεν κάνει και τις τρεις του αλλαγές στα παιχνίδια, ωστόσο ο Κύπριος φορ αποτελεί την αποκάλυψη του Χένινγκ Μπεργκ από το φετινό ρόστερ των πρασίνων.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας για τον κρίσιμο αγώνα στο ΓΣΠ μεταξύ Ομόνοιας 29 και Ομόνοιας Αραδίππου (pics)
Το μήνυμα του Μπεν Σιμόν για το ντέρμπι με την Ομόνοια-«Είμαστε συγκεντρωμένοι στα μικρά πράγματα»
Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού