Τους θέλει, τους έχει ανάγκη και το... φωνάζει

Το πρώτο στοίχημα το κέρδισε και ο Απόλλωνας, μοιάζει ξανά… ομάδα. Όχι μια οποιαδήποτε τυχαία αλλά ομάδα με υπογραφή Σωφρόνη Αυγουστή.

Άρχισαν, να βγαίνουν οι σωστοί αυτοματισμοί και οι ποδοσφαιριστές να δείχνουν σφυγμό και χαρακτήρα. Αυτό φάνηκε με τον πιο εμφατικό τρόπο στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Απόλλωνας δεν ήταν και τόσο καλός αλλά το πάθος που έβγαζαν μέσα στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές, είναι αυτό που κάνει τον Απόλλωνα να ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια.

Υπάρχουν ακόμη όμως αρκετά υπολείμματα του τραγικού ξεκινήματος της χρονιάς. Παίκτες-κλειδιά ακόμη ψάχνονται και δεν έχουν βρει ακόμη τα πόδια τους. Είναι ίσως το μεγαλύτερο στοίχημα που έχει να κερδίσει από όλα αυτά που έχει μπροστά του ο Κύπριος τεχνικός.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Να δεις τι σου `χω για μετά

Εμίλιο Ζελάγια, Φακούντο Περέιρα και Σάσα Μάρκοβιτς είναι αρκετά πίσω. Τρεις ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την διαφορά και πρέπει να την κάνουν.

Από την μια ο Αργεντινός επιθετικός, είναι ο άνθρωπος που μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να δώσει στον Απόλλωνα το ζητούμενο σε ένα παιχνίδι. Δείχνει να είναι αρκετά πίσω και το ανέβασμα του μπορεί να δώσει τεράστιες λύσεις στα χέρια του Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο άλλος Αργεντίνος της παρέας είναι ο Φακούντο Περέιρα. Πέρασε δύσκολα το τελευταίο διάστημα με τους τραυματισμούς αλλά ο Απόλλωνας έχει ανάγκη ένα ποδοσφαιριστή που μπορεί αν του κουβαλήσει μπάλα, να του ανοίξει αλλά και να ξεκλειδώσει άμυνες.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η σιγουριά του Αντωνιάδη για την επιτυχία του Ρόκα στον ΠΑΟ

Ο τρίτος της παρέας είναι ο άνθρωπος που μπορεί με τα χαρακτηριστικά του να κρατήσει την ηρεμία και την ισορροπία της ομάδας μεταξύ άμυνας-κέντρου και επίθεσης. Ο Μάρκοβιτς, είναι ένας φυσικός ηγέτης στο χώρο του κέντρου του Απόλλωνα και με την αποκόλληση του Σακέτι, που γίνεται σταδιακά, χρειάζεται να ανέβει.

Αν καταφέρει και κοντρολάρει τους τρεις αυτούς ποδοσφαιριστές ο Σωφρόνης Αυγουστή τότε θα μιλάμε για τον παλιό-καλό… Απόλλωνα που φόβιζε μέσα στο γήπεδο. Είναι αμφίδρομη η ανάγκη αυτή αφού όσο και οι ποδοσφαιριστές όσο και ο Απόλλωνας το έχουν ανάγκη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου