Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τους θέλει, τους έχει ανάγκη και το... φωνάζει

Αντρέας Μιχαήλ   18/11/2019 06:55
Τους θέλει, τους έχει ανάγκη και το... φωνάζει

Τους θέλει, τους έχει ανάγκη και το... φωνάζει

Αντρέας Μιχαήλ   18/11/2019 06:55
Το πρώτο στοίχημα το κέρδισε και ο Απόλλωνας, μοιάζει ξανά… ομάδα. Όχι μια οποιαδήποτε τυχαία αλλά ομάδα με υπογραφή Σωφρόνη Αυγουστή.

Άρχισαν, να βγαίνουν οι σωστοί αυτοματισμοί και οι ποδοσφαιριστές να δείχνουν σφυγμό και χαρακτήρα. Αυτό φάνηκε με τον πιο εμφατικό τρόπο στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Απόλλωνας δεν ήταν και τόσο καλός αλλά το πάθος που έβγαζαν μέσα στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές, είναι αυτό που κάνει τον Απόλλωνα να ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια.

Υπάρχουν ακόμη όμως αρκετά υπολείμματα του τραγικού ξεκινήματος της χρονιάς. Παίκτες-κλειδιά ακόμη ψάχνονται και δεν έχουν βρει ακόμη τα πόδια τους. Είναι ίσως το μεγαλύτερο στοίχημα που έχει να κερδίσει από όλα αυτά που έχει μπροστά του ο Κύπριος τεχνικός.
 

Εμίλιο Ζελάγια, Φακούντο Περέιρα και Σάσα Μάρκοβιτς είναι αρκετά πίσω. Τρεις ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την διαφορά και πρέπει να την κάνουν.

Από την μια ο Αργεντινός επιθετικός, είναι ο άνθρωπος που μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να δώσει στον Απόλλωνα το ζητούμενο σε ένα παιχνίδι. Δείχνει να είναι αρκετά πίσω και το ανέβασμα του μπορεί να δώσει τεράστιες λύσεις στα χέρια του Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο άλλος Αργεντίνος της παρέας είναι ο Φακούντο Περέιρα. Πέρασε δύσκολα το τελευταίο διάστημα με τους τραυματισμούς αλλά ο Απόλλωνας έχει ανάγκη ένα ποδοσφαιριστή που μπορεί αν του κουβαλήσει μπάλα, να του ανοίξει αλλά και να ξεκλειδώσει άμυνες.
 

Ο τρίτος της παρέας είναι ο άνθρωπος που μπορεί με τα χαρακτηριστικά του να κρατήσει την ηρεμία και την ισορροπία της ομάδας μεταξύ άμυνας-κέντρου και επίθεσης. Ο Μάρκοβιτς, είναι ένας φυσικός ηγέτης στο χώρο του κέντρου του Απόλλωνα και με την αποκόλληση του Σακέτι, που γίνεται σταδιακά, χρειάζεται να ανέβει.

Αν καταφέρει και κοντρολάρει τους τρεις αυτούς ποδοσφαιριστές ο Σωφρόνης Αυγουστή τότε θα μιλάμε για τον παλιό-καλό… Απόλλωνα που φόβιζε μέσα στο γήπεδο. Είναι αμφίδρομη η ανάγκη αυτή αφού όσο και οι ποδοσφαιριστές όσο και ο Απόλλωνας το έχουν ανάγκη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας