Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ξεκαθαρίζει ο ΓΣΠ για το γκολ του Εφραίμ που ακυρώθηκε

  18/11/2019 11:57
Ξεκαθαρίζει ο ΓΣΠ για το γκολ του Εφραίμ που ακυρώθηκε

Ξεκαθαρίζει ο ΓΣΠ για το γκολ του Εφραίμ που ακυρώθηκε

  18/11/2019 11:57
Για το λόγο που δεν μέτρησε το καθαρό γκολ του Γιώργου Εφραίμ στα πρώτα στάδια της αναμέτρησης κόντρα στη Σκωτία το περασμένο Σάββατο (16/11), εξέδωσε ο ΓΣΠ.
 
Όπως τονίζει, το Goal Line Technology και το VAR δεν χρησιμοποιούνται σε προκριματικούς αγώνες για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
 
Αναλυτικά:
 
Το Goal Line Technology και το VAR λειτουργούν μόνο σε φάση ομίλων

Επειδή αρκετοί φίλαθλοι επικοινώνησαν με τον ΓΣΠ για να ρωτήσουν γιατί το Goal Line Technology που είναι εγκατεστημένο στο ΓΣΠ δεν λειτουργούσε το περασμένο Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019, στον αγώνα της Εθνικής Κύπρου με τη Σκωτία, για τα προκριματικά του EURO 2020, ο ΓΣΠ διευκρινίζει ότι το συγκεκριμένο σύστημα, όπως και το VAR (του οποίου η υποδομή είναι επίσης εγκατεστημένη στο ΓΣΠ), λειτουργεί στις διοργανώσεις που προβλέπεται από την UEFA (για αγώνες ομίλων Champions και Europa League).

Οι χειριστές των συστημάτων να έρχονται από την εταιρεία με την οποία έχει σύμβαση η UEFA. Στους προκριματικούς αγώνες τόσο του Euro όσο και του Champions και Europa League δεν προβλέπεται και δεν χρησιμοποιείται. 

Στις εγχώριες διοργανώσεις τα συστήματα αυτά μπορεί να λειτουργούν εάν και εφόσον αποφασίσει και τα θεσμοθετήσει η οικεία ομοσπονδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας