Θρυλικοί πρώην ποδοσφαιριστές και Special Olympics στο τουρνουά Ίσων Ευκαιριών

Με τη συμμετοχή θρυλικών πρώην ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έγραψαν ιστορία στα κυπριακά γήπεδα και αθλητών των Special Olympics, έγινε το Σάββατο, 16 Νοεμβρίου το 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ίσων Ευκαιριών.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το τουρνουά συνδιοργανώθηκε από τον Εθελοντικό – Φιλανθρωπικό Οργανισμό των Ποδοσφαιριστών Γκολ στη Ζωή και την ΟΠΑΠ Κύπρου στο  Nicosia Mall, το οποίο φιλοξένησε ένα pop up γήπεδο ποδοσφαίρου 3v3 για τις ανάγκες της διοργάνωσης.
 
Οκτώ πρώην ποδοσφαιριστές και πέντε αθλητές των Special Olympics σχημάτισαν τέσσερις ομάδες, που αναμετρήθηκαν σε αγώνες διάρκειας δέκα λεπτών. Νικήτρια η κίτρινη ομάδα που είχε Πρώτο Σκόρερ και Πολυτιμότερο τον Κυριάκο Ιωάννου, που είχε συμπαίκτες τον Μαρίνο Σατσιά και το Δημήτρη Δασκαλάκη, αναφέρεται.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Ανδρέας Κάντηλος, Μιχάλης Μορφής, Γιώργος Σαββίδης, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης και Ηλίας Χαραλάμπους, μετουσιώνοντας σε πράξη το σλόγκαν της εκδήλωσης που ήταν «Μαζί Γινόμαστε πιο Δυνατοί».
 
Μέσα από το 1ο Τουρνουά Ίσων Ευκαιριών το Γκολ στη Ζωή και η ΟΠΑΠ Κύπρου έστειλαν το μήνυμα πως στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό όλοι έχουμε ίσες ευκαιρίες συμμετοχής και όλοι έχουμε δικαίωμα να απολαύσουμε το παιχνίδι. Παράλληλα οι θρυλικοί άσοι των γηπέδων υπέγραψαν αυτόγραφα και έβγαλαν φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής