Η αναγκαία βελτίωση, η δύσκολη θέση του ΑΠΟΕΛ και το δώρο στον Ντολ

Απαραίτητη πρέπει να θεωρείται η αγωνιστική βελτίωση για τον ΑΠΟΕΛ, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, καθώς θα αντιμετωπίσει στις  23 Νοεμβρίου την Πάφος FC και ακολούθως θα ταξιδέψει στο Λουξεμβούργο με απώτερο σκοπό τη νίκη απέναντι στην Ντουντελάνζ.

Το σύνολο του Τόμας Ντολ, θα φιλοξενήσει την παφιακή ομάδα το ερχόμενο Σάββατο (23/11) στο ΓΣΠ και άπαντες στο στρατόπεδο των γαλαζοκιτρίνων θέλουν η ομάδα να κάνει μια πειστική εμφάνιση, αλλά και να επιστρέψει στις νίκες στις εγχώριες διοργανώσεις.

Στη συνέχεια, οι πρωταθλητές θα αντιμετωπίσουν τημ Ντουντελάνζ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. O ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στη δεύτερη θέση του 1ου ομίλου με τέσσερις βαθμούς και η νίκη αποτελεί μονόδρομος για να διατηρηθεί εκεί μέχρι τέλους.

Ακολούθως, στις 2 Δεκεμβρίου οι γαλαζοκίτρινοι θα αναμετρηθούν απέναντι στην Ομόνοια για την 11η αγωνιστική, σε ένα ντέρμπι με το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Θεωρεί κατάλληλο τον εαυτό του για προπονητή ο Ντολ

Χωρίς αμφιβολία ένα ντέρμπι αιωνίων αποτελεί πρόκληση και για τις δύο ομάδες, με τους πρωταθλητές να θέλουν να διευρύνουν το αήττητο σερί για έξι χρόνια απέναντι στον αιώνιο, ενώ οι πράσινοι θέλουν να το σταματήσουν και να πανηγυρίσουν τη νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Καθοριστικοί είναι και οι τρείς αγώνες για τον σύλλογο της Λευκωσίας, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και για την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο καθοριστικοί είναι και για τον Τόμας Ντολ, ο οποίος όσο δεν βελτιώνεται η αγωνιστική εικόνα της ομάδας του βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Στα θετικά για τον Γερμανό κόουτς, είναι οι επιστροφές των Γιάκολις και Ντε Βινσέντι, ενώ και η πολύ καλή παρουσία του Εφραίμ με την Εθνική στο παιχνίδι με τη Σκωτία.

Επίσης, στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα θετική παρουσία είχε και ο Άλεφ, ο οποίος χρειάζεται χρόνο για να εγκλιματιστεί ακόμη στον ΑΠΟΕΛ, αφού ένα πρόβλημα τραυματισμού τον είχε κρατήσει εκτός στο ξεκίνημα της σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Πόζαρε με τους θρύλους του ΑΠΟΕΛ κι έστειλε μήνυμα ο Νεκτάριος

Είναι γεγονός πως, η αγωνιστική εικόνα των γαλαζοκιτρίνων δεν είναι η αναμενόμενη από τους ιθύνοντες της ομάδας, αλλά ούτε και από τον κόσμο.

Η διακοπή του πρωταθλήματος, για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, ήταν ένα δώρο προς τον Γερμανό κόουτς, για να βρει τους τρόπους και τις λύσεις να βελτιωθεί η ομάδα, αλλά και για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πήραν τις απαραίτητες ανάσες που χρειάζονταν.           

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ          

Δειτε Επισης

Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη