Βρήκαν σύμμαχο για την κάρτα Φιλάθλου ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ

Για τη χορηγία στα προσφυγικά σωματία, το ματς με την Ανόρθωση, το θέμα με τους ξένους διαιτητές, αλλά και για την κάρτα φιλάθλου, τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας Κίκης Φιλίππου.

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, τόνισε πως συμφωνεί με το περιεχόμενο της επιστολής του ΑΠΟΕΛ προς τον ΠτΔ για το μέτρο της κάρτας φιλάθλου και πως πρέπει να βρεθούν οι λύσεις.

Για τη χορηγία των προσφυγικών σωματείων: «Αυτή η προσπάθεια γίνεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια, για να μπορέσουν να επιβιώσουν τα προσφυγικά σωματεία. Μετά την οικονομική κρίση, κάθε βοήθεια προς τα προσφυγικά σωματεία είχε αποκοπεί και δεν ξέρω πόσα σωματεία θα βρίσκονταν εν ζωή, αν δεν υπήρχε αυτή η χορηγία. Κανένας δεν βάζει πλάτη να κρατήσει τα σωματεία που έχουν λίγο κόσμο. Έχουμε χάσει τις οικογένειες μας και την αξιοπρέπεια μας. Η Άσσια έπαιζε με την ΕΝΑΔ Πόλις Χρυσοχούς. Πόσα είναι τα έξοδα; Θέλουν λεφτά για λεωφορεία, φαγητό. Θέλεις πολλά λεφτά για τα καθημερινά λειτουργικά έξοδα. Είναι εννέα τα προσφυγικά σωματεία που έμειναν. Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης πήρε πάνω του το θέμα, κάποια σωματεία δεν είχαν τα ελάχιστα για να λειτουργήσουν.Δεν θέλαμε να εκλιπαρούμε, αλλά όλοι λένε ότι αυτό το ποσό θα θεσμοθετηθεί, θα μπει στον προϋπολογισμό του Κράτους και θα δίνεται κάθε χρόνο. Χρειάζονται αυτά τα λεφτά τα σωματεία. Κανένας δεν γνωρίζει πως τα παιδιά των Ακαδημιών χρειάζονται γήπεδα για να παίζουν. Θέλουμε πολλά λεφτά για να πηγαίνουν οι ομάδες μας να παίζουν εκτός έδρας, το λιγότερο 1000 ευρώ. Από πολλά παιδιά δεν παίρνουμε λεφτά, αλλά δεν θέλουμε να τα διώξουμε. Θέλουμε να επιτελέσουμε έργο. Είναι δευτερευόντως σημασίας, εάν η πρώτη ομάδα θα έχει καλή πορεία. Τι θα κερδίσει κάποιος επενδυτής από ένα προσφυγικό σωματείο χωρίς κόσμο; Αν εξαιρέσουμε την Ανόρθωση, κανένα άλλο σωματείο δεν μπορεί».

Για το ματς με Ανόρθωση: «Είναι από τα πλέον δύσκολα παιχνίδια για μας, με μια ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Πάμε χωρίς άγχος και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν θα υψώσουμε λευκή…σημαία και θα προσπαθήσουμε για βαθμολογικό κέρδος. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα».

Για τη διαιτησία: «Πρέπει να παραδεχτούμε πως υπάρχουν αδυναμίες στη διαιτησία. Μάθαμε στη Κύπρο να διαμαρτυρόμαστε. Είναι και οικονομικό το θέμα, αλλά θα πρέπει να γίνει και συνάντηση των προέδρων για να συζητηθεί το θέμα».

Για το μέτρο της κάρτας φιλάθλου: «Συμφωνώ απόλυτα με την επιστολή του προέδρου του ΑΠΟΕΛ. Είχε δεσμευτεί η επιτροπή Νομικών, για να διορθωθούν κάποια πράματα σχετικά με την κάρτα. Δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα. Αυτό που θα πρέπει να πω είναι πως αυτό το μέτρο θα βοηθήσει τα σωματεία. Με τον Απόλλωνα έκοψα 174 εισιτήρια, δεν πλήρωσα τους επιτηρητές. Έχουμε δώσει λανθασμένα μηνύματα στον κόσμο και παρασυρόμαστε. Είναι κρίμα να παίζουμε σε άδεια γήπεδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ;


 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια