Η ανασύνταξη της ΑΕΚ και το σκηνικό με τους τραυματίες

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, αλλά και στο σκηνικό με τους τραυματίες, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου.
 
Μίλησε και για την πρόσληψη του Τσάβι Ρόκα στον Παναθηναϊκό και του ευχήθηκε τα καλύτερα.
 
«Θέλουμε να διορθώσουμε τις αδυναμίες και τα προβλήματα. Από το παιχνίδι με τη Δόξα, κρατάμε μόνο τη νίκη. Πρέπει να ανασυνταχθούμε. Ελπίζουμε να έχουμε όσες περισσότερες επιλογές μπορούμε, έχουμε κάποιους παίκτες που είναι εξαιρετικά αμφίβολοι. Περιμένουμε να ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Δεν ήμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα μας και τον απολογισμό και θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια. Η παράδοση για μας στο συγκεκριμένο γήπεδο δεν είναι καλή, αλλά θα πρέπει να βρούμε τους τρόπους για το θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να εμφανιστούμε αλλαγμένοι σε όλα τα επίπεδα. Χρειαζόμαστε και την παρουσία του κόσμου», σχολίασε με δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0.
 
 «Πρώτα απ’ όλα, όλοι ευχόμαστε τα καλύτερα για τον Τσάβι Ρόκα. Με τον επαγγελματισμό που έχει και επέδειξε στην ομάδα μας, με τη συνεισφορά που είχε, έφτασε η ομάδα μας στην επιτυχία. Όταν ξεκινήσαμε μαζί με τον Τσάβι Ρόκα, χάσαμε το πρωτάθλημα στις λεπτομέρειες, αγγίξαμε το όνειρο. Και σε επίπεδο προϋπολογισμού, υστερούσαμε όχι μόνο με το ΑΠΟΕΛ, αλλά και με τους υπόλοιπους.Ήμασταν η πρώτη ομάδα που καθιέρωσε το μοντέλο τεχνικού διευθυντή. Ξεκινήσαμε και πηγαίναμε παιχνίδι με παιχνίδι και κάναμε μια εκπληκτική πορεία. Θέσαμε σωστές βάσεις από τότε και συνεχίστηκε, και συνεχίζεται. Έχουμε καταρτίσει την ομάδα μας πρωταγωνίστρια. Οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο σωστό τρόπο λειτουργίας τους ποδοσφαιρικού τμήματος», δήλωσε για τον Τσάβι Ρόκα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα