LIVE: Βέλγιο-Κύπρος 6-1

Δύσκολη, εκτός έδρας αποστολή απόψε για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Αντίπαλος της, το Βέλγιο σε αγώνα για τη 10η και τελευταία αγωνιστική του 9ου προκριματικού ομίλου του EURO 2020.

Το Βέλγιο είναι στην πρώτη θέση του ομίλου με εννέα νίκες σε ισάριθμους αγώνες και 27 βαθμούς ενώ η Κύπρος είναι τέταρτη με 10 βαθμούς.
 
Η ομάδα του Βελγίου, πρώτη στην κατάταξη της FIFA εδώ και αρκετό καιρό, έχει ως στόχο απόψε το απόλυτο των βαθμών στη διοργάνωση, κάτι που από όλους τους υπόλοιπους ομίλους έχει πετύχει μόνο η Ιταλία ενώ, από την πλευρά της η Εθνική μας θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό, γνωρίζοντας πως είναι το μεγάλο αουτσάιντερ στον αποψινό αγώνα. 

Η OMADA σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης:
 

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»