Οι μαύρες μνήμες της εξάρας τα ερωτήματα και η... παρέμβαση του Κούμα

Άλλη μια τεράστια ήττα για την Εθνική μας, περισσότερο αναμενόμενη αυτή την φορά αλλά η εξάρα δε παύει να είναι βαριά και.. ασήκωτη. Ένα αποτέλεσμα που ξύπνησε μνήμες και από το μακρινό 2006, όταν στις 2 Σεπτεμβρίου δεχτήκαμε άλλη μια ντροπιαστική ήττα με 6-1 από την Σλοβακία.

Το τι μπορεί να κρατήσει κανείς από τον χθεσινοβραδινό αγώνα της Εθνικής μας ήταν η απίστευτη κούρσα του Νικόλα Ιωάννου στο 16΄της αναμέτρησης αλλά το υποδειγματικό πλασέ του που είχε βάλει έστω και λίγο την Εθνική μπροστά στο σκορ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτη επέλαση του Ιωάννου με πλασέ παγκόσμιας κλάσης

Από εκεί και πέρα οι διεθνείς μας, είχαν μια πολύ σωστή προσέγγιση, αλλά ως εκεί. Την ώρα που έπρεπε να μιλήσει το ταλέντο και η εμπειρία οι Βέλγοι απλά ταξίδευαν μίλια μακριά μας. Μερικά λάθη και αδυναμίες στην άμυνα έμελλαν να βάλουν την ομάδα του Μαρτίνεθ στα αποδυτήρια με το υπέρ της 4-1.  Σαφώς και δεν μπορεί κανείς να σταθεί στο λάθος του Νεόφυτου Μιχαήλ, καθώς ο νεαρός έπεσε στα βαθιά και φάνηκε πως δεν ήξερε να κολυμπά.

Πολύ θετικό πρόσημο για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν η παρουσία του Ιωάννη Κωστή με τον νεαρό να δείχνει πως ξεχωρίζει από αρκετούς ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο.

Στα αρνητικά όμως για ακόμη μια φορά ήταν οι επιλογές του Ραν Μπεν Σιμόν. Σε ένα παιχνίδι, όπου αναπόφευκτα θα δεχόμασταν την ήττα, έριξε στην… φωτιά τρία παιδιά τα οποία σαφώς θα έχαναν πολύ εύκολα την μάχη. Πέραν του Νεόφυτου, ο Κύπρος Χριστοφόρου κυμάνθηκε σε πολύ καλά επίπεδα με τον Γουήλερ να έχει τα γνωστά του ανεβάσματα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο Νικόλας… εκνεύρισε το Βέλγιο που ξέσπασε με εξάρα στην Εθνική

Το ερώτημα που πλανάται στον αέρα και φυσικά είναι τα ερωτήματα γύρω από την επόμενη μέρα. Το κατά πόσο τελικά υπάρχει μέλλον σε αυτό το αντιπροσωπευτικός συγκρότημα αλλά και το τι μπορεί να περιμένει κάποιος από τούδε και στο εξής.

Το πρώτο λάθος έγινε με την μη… παρέμβαση του Γιώργου Κούμα μετά από μια μεγάλη ήττα όπως την χθεσινή. Στην συνέχεια, η ομοσπονδία πρέπει να διαλευκάνει το ζήτημα γύρω από την υπόθεση του Ισραηλίτη τεχνικού καθώς και να αναφέρει εάν θεωρεί επιτυχημένο το έργο του κυρίου Σιμόν.

Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα στον Κυπριακό οργανισμό ποδοσφαίρου, με τους ιθύνοντες να καλούνται να πάρουν άμεσα αποφάσεις και να θέσουν στόχους. Η κατάσταση, δυστυχώς δεν πρόκειται να αλλάξει στο Κυπριακό ποδόσφαιρό όσο οι ξένοι ποδοσφαιριστές υπερέχουν των Κύπριων.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»