Ο απολογισμός των διεθνών της Ομόνοιας

Έξι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας απουσίασαν τις τελευταίες μέρες από το «Ηλίας Πούλλος» λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική τους ομάδα.

Ο λόγος για τους Κούσουλο, Μαυρία, Λανγκ, Κυριακίδη, Κακουλή και Νικολάου.

Εθνική Κύπρου
Ο Ιωάννης Κούσουλος αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα με τη Σκωτία στον οποίο η Εθνική μας ηττήθηκε με 2-1. Ως αλλαγή στο 67’ εισήλθε στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Βέλγιο που επίσης συνοδεύτηκε με ήττα.

Εθνική Ουγγαρίας
Δυο συμμέτοχες με την Ουγγαρία κατέγραψε ο Άνταμ Λανγκ. Αγωνίστηκε σε ολόκληρο το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Ουρουγουάη στο οποίο η ομάδα του έχασε με 2-1. Παρουσία σε όλο το ενενηντάλεπτο είχε και στον αγώνα απέναντι στην Ουαλία, όμως παρά τη θετική του παρουσία η Ουγγαρία δεν πήρε την πρόκριση στα τελικά του EURO καθώς γνώρισε την ήττα με 2-0.

Εθνική Ελλάδας
Ο Χάρης Μαυρίας έμεινε στον πάγκο στα ματς της Εθνικής Ελλάδας απέναντι σε Αρμενία και Φιλανδία, στα οποία η Ελλάδα επιβλήθηκε με 0-1 και 2-1 αντίστοιχα.

Εθνική Ελπίδων Κύπρου
Με ήττα 1-2 από τη Νορβηγία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Εθνική Ελπίδων. Στον πάγκο έμεινε ο Χαράλαμπος Κυριακίδης.

Εθνική Κύπρου U19
Στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η Εθνική U19 γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Σλοβακία με τους Ανδρόνικο Κακουλλή και Σάββα Νικολάου να αγωνίζονται σε ολόκληρο το παιχνίδι. Στο δεύτερο παιχνίδι η Εθνική μας ηττήθηκε 2-0 από την Ιταλία με τον Ανδρόνικο Κακουλλή να αγωνίζεται και στα 90 λεπτά. Στον τρίτο αγώνα, ενενηντάλεπτο πήραν και οι δύο με τον Κακουλλή να σκοράρει το ένα από τα δύο γκολ στη νίκη με 2-0 επί της Μάλτας. Η Εθνική μας έμεινε εκτός συνέχειας παίρνοντας την 3η θέση στον όμιλο.

Δειτε Επισης

Πλήγμα με Μπεζούς στην Ομόνοια-Έξι μήνες εκτός δράσης
Σπουδαία κίνηση για την Πάφο-Συνεργασία με την ακαδημία της Γουότφορντ
Τούτιτς: Η Ομόνοια μπορεί να πάρει πρωτάθλημα και κύπελλο, το αξίζει
Χωρίς Βαλμπουενά στον επαναληπτικό με Πάφο ο Απόλλωνας
Πώς απαντά το ΓΣΠ για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας 29Μ και για οφειλόμενα ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας
Ανακοινώθηκαν τα τελευταία ντέρμπι του πρωταθλήματος από την ΚΟΠ
Έκανε αποδεκτό το αίτημα της ΚΟΠ η UEFA και αλλάζει η ώρα έναρξης των αγώνων της Εθνικής
Το βιολί της η Ομόνοια, πέρασε και από το Παπαδόπουλος με Αλιούμ και Σεμέδο
Σε ματσάρα που έσπασαν καρδιές πήρε τη νίκη η ΑΕΚ στο 96' και κυνηγά τον ΑΠΟΕΛ
Προσγειωμένος ο Σα Πίντο-«Δεν τη χαρακτηρίζω νίκη τίτλου, όλοι πρέπει να μείνουμε ήρεμοι»